Haberler

Rusya'dan skandal hamle! Terör örgütü elebaşını devlet kanalına çıkardılar

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Türkiye ziyaretinde ABD'yi Suriye'deki bir takım örgütleri beslemekle suçlarken ülkesinden skandal bir hamle geldi. Rus devlet kanalı RT'de YPG/PKK elebaşı 'Mazlum Kobani' kod adlı Ferhat Abdi Şahin yayına çıkartıldı.

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunarak Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'yla görüştü. Tüm dünyanın merakla takip ettiği zirvede, Türkiye'nin sınır ötesi operasyonu ele alındı.

"ABD, SURİYE'DE BİR TAKIM ÖRGÜTLERİ BESLİYOR"

Basın toplantısında ABD'nin Suriye'de gayri meşru şekilde bir takım örgütleri beslediğini belirten Lavrov, "Türk dostlarımızın, burada oluşturulan tehditlerle ilgili hassasiyetlerini dikkate alıyoruz" ifadesini kullandı.

RUS DEVLET KANALINA TERÖR ÖRGÜTÜ ELEBAŞINI ÇIKARDILAR

Tüm bunlar yaşanırken Ceyhun Aşirov'un aktardığı habere göre, Rusya devlet kanalı RT'de terör örgütü YPG/ Pkk'nın elebaşlarından 'Mazlum Kobani' kod adlı Ferhat Abdi Şahin'le röportaj gerçekleştirildi.

Rusya'dan skandal hamle! Terör örgüt PKK elebaşını devlet kanalına çıkardılar

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Rusya YPG PKK Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (6)

Doğuş:

Demmeki ne rusyaya, nede abd ye yaranamamışız.

21
4
yanıtYanıtla
baklavacı çeto :

eskiden de bunlar o örgütleri desteklerdi ama genellikle gizli bir şekilde. fakat şimdi maddi manevi her türlü açık açık destekliyorlar. acaba biz nereye gidiyoruz dünya nereye gidiyor. akıl sır erdiremiyorum artık.

11
2
yanıtYanıtla
zırzop:

Bir takım örgüt derken kendilerini kasdediyor sanırım :)

5
3
yanıtYanıtla
Sedat Kolsuz:

Ne ABD ne Rusya ya ne Araplara güvenmek yanlış ülkemize nereden bir tehdit gelirse hiç düşünme den karşılık vermeliyiz.Bunlar iyi niyetten anlamıyorlar .

4
0
yanıtYanıtla
Abdullah :

Kimin teror olup olmadığını süper güçler karar verir bence Rusya Amerika

2
0
yanıtYanıtla
Es ruzgar:

Amarika Rusya'dan dost olmaz

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title