Haberler

Rüstem Üstün Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde İyi Parti ERZURUM OLTU belediye başkan adayı olan Rüstem Üstün isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

31 Mart seçimlerinde İyi Parti ERZURUM OLTU belediye başkan adayı olan Rüstem Üstün isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. ERZURUM OLTU ilçesinde toplam 6 aday ile yarışan Rüstem Üstün isimli İyi Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde İyi Parti ERZURUM OLTU adayı Rüstem Üstün kimdir? İyi Parti ERZURUM OLTU adayı Rüstem Üstün yüzde kaç oy aldı?

Rüstem Üstün Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde İyi Parti ERZURUM OLTU belediye başkan adayı olarak gösterilen Rüstem Üstün OLTU ilçesinde % 2,29 oranında oy almıştır. OLTU ilçesinde % 2,29 oranında oy olan Rüstem Üstün adlı İyi Parti adayı toplamda 416 adet oy sayısına ulaştı.

ERZURUM OLTU ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Rüstem Üstün İYİ Parti Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title