Haberler

Rus devlet televizyonunda skandal yayın! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da fotoğrafını paylaştılar

Güncelleme:

Belarus ile gerçekleştirdiği ortak tatbikat ve yaptığı açıklamalarla savaş gerilimini bölgeye getiren Rusya'dan skandal bir hareket daha geldi. Devlet televizyonunda yayımlanan bir programda Rusya lideri Putin'e yakın bir sunucu "Savaş kimlerin işine gelir" sorusunu sordu ve aralarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa lideri Macron ve İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın da bulunduğu liderlerin fotoğraflarını paylaştı.

Rusya ile Ukrayna arasında gerilim her ne kadar Rusya Lideri Vladimir Putin ve ABD Başkanı Joe Biden'ın bir zirve için prensipte anlaştığını duyurması ile azalsa da Rusya devlet televizyonunda yayınlanan bir program gerilimi körüklemeye yetti.

SKANDAL LİSTEDE BİRÇOK LİDER YER ALDI

Rusya devlet televizyonu Rossiya 1'de yayınlanan bir programda sunucu, "Hangi liderlerin savaşa ihtiyacı var" diye bölüm hazırladı. Sunucunun hazırladığı listede aralarında birçok lider yer alırken, bunların gerekçeleri de söylendi.

Rus devlet televizyonunda skandal yayın! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da fotoğrafını paylaştılar

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

İngiliz Kraliyet ailesi üyelerinden Boris Johnson'a, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Emmanuel Macron'a birçok ismin yer aldığı liste sosyal medyada gündem oldu.

DEVLET TELEVİZYONUNDA PUTİN'E YAKIN SUNUCU

Putin'e yakın olduğu belirtilen sunucu Dmitry Kiselyov, Ukrayna ordusunun ülkenin doğusunda binlerce insanı öldürdüğünü öne sürerken, bu gerilimin arkasında da batılı liderlerin olduğunu iddia etti.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Recep Tayyip Erdoğan Emmanuel Macron Boris Johnson Türkiye Ukrayna Rusya Haberler

500

Yorumlar (8)

Umit Cetin:

nasıl korkuyorlar bizden nasıl korkuyorlar cumhurbaşkanımızdan

31
92
yanıtYanıtla
Demir Acer :

evet accayip tirsiyorlar haklisin

yanıt16
yanıt4
Murat ÖREN:

Antalya'ya gelen yirmi milyon Rusyalının işine gelmeyecek. Saçma bir haber olmuş. Turizm gelirlerini kaybetmek bizim niye işimize gelsin.

87
16
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Çok saçma bir yaklaşım. Her ülkede iç siyasi cekismeler olabilir ama Türk milletinde kim yönetici olursa olsun net dış politika izler ve tavrını sağa sola yatırmadan net koyar. Rus içinden geçeni söylemiş ve dostça bir söylemde değil.

46
33
yanıtYanıtla
tekk:

savaşan ülkelerden kacanlar genelde türkiyeye gelir o bakımda demişlerdir biz toplama kanpıyız ya ha bu arada ukraynadan yine saplar gelir kadınları ıngilizler fıransızlar alır bize yine sap afrikaya gidiliyor afrikalılar doluyor onuda çözemedim nedir bu afrika arap sevdası

39
15
yanıtYanıtla
Serkan Yörük:

Adam 68 yaşında tabi ki değişecek yaşlanacak.

31
13
yanıtYanıtla
baklavacı çeto :

ama nasıl. kim bilir belki de bizi galeyana getirip savaşa dahil olmamızı istiyorlar

12
5
yanıtYanıtla
tolga yurtsever:

Aşk ta ve savaşta yumruk sayılmaz. Kadim dostumuz bu söylemlerine Gül atıyor demek lazım .

6
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title