Haberler

Rubato İle Başka Şarkı"nın İlk Konuğu Sıla!

Güncelleme:

Türkiye'nin usta müzisyenleri Fatih Ahıskalı, Özer Arkun, Göksun Çavdar ve Eralp Görgün'den oluşan Rubato, Kral Pop TV'de yayınlanacak "Başka Şarkı" programının çekimlerine başladı.

SILA'DAN İLK KEZ ARABESK ŞARKI!

Programda, unutulmaz şarkılar başka bir tatla, yeni bir yorumla yer alacak. Programın ilk konuğu ise müzik hayatında onuncu yılını kutlayan Sıla Gençoğlu oldu.

Sıla ve Rubato bu ilk buluşmada çok konuşulacak bir performansa imza attı. Bestesi Sıla &Efe Bahadır imzası taşıyan "Oluruna Bırak" ile bestesi Fatih Ahıskalı'ya ait "Saki" ve "Yan Benimle" gibi Sıla şarkıları da "Rubato ile Başka Şarkı"da yeni bir yorumla izleyiciyle buluşacak. Programda ayrıca unutulmaz İbrahim Tatlıses şarkısı "Yıkılmışım Ben" ve bir Muazzez Abacı klasiği olan "Vurgun"a, Sıla kendi yorumunu katacak.

"SILA "İBRAHİM TATLISES ŞARKISI SÖYLEMEYİ CESARET EDEMEMİŞTİM"

Sıla "İbrahim Tatlıses acayip bir şarkıcıdır. Onu dinlememek çok ayıp olur. İbrahim Tatlıses şarkısını bugüne kadar söylemeye cesaret edememiştim. Bence birçok sanatçı da onun şarkılarını söylemeye cesaret edememelidir" dedi.

Müzisyenlerin ortak hikayeleri, kahkaha dolu anılar ve çok daha fazlası "Rubato ile Başka Şarkı" programıyla ekrana geliyor. İlk konuğu Sıla olan "Rubato ile Başka Şarkı", 11 Kasım Cumartesi 21.00'de Kral Pop TV'de.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

İbrahim Tatlıses Kral Pop Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title