Haberler

Reza Zarrab, Dillerden Düşmeyen Şarkıların Söz Yazarı Çıktı

Güncelleme:

Şu sıralar Türkiye'de gündemin bir numarası olan Reza Zarrab, İbrahim Tatlıses, Sibel Can ve Ebru Gündeş gibi isimlerin seslendirdiği şarkıların söz yazarı çıktı.

New York'ta tutuklu bulunan Halk Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın yargılandığı davada tanık olarak dinlenen Reza Zarrab kendisine yöneltilen bütün suçlamaları ve savcılıkla işbirliği yaptığını kabul etti.

ŞARKI SÖZÜ YAZARI OLARAK TANINDI

Türkiye'de son yıllarda, ismi sık sık "rüşvet" iddiaları ile gündeme gelen Zarrab, Türkiye'de ilk olarak "şarkı sözü yazarı" tanınmıştı. Söz yazarı olarak Türkiye'ye yerleşen İran asıllı Reza Zarrab ismini "Rıza Sarraf" olarak değiştirmişti. Reza Zarrab; Ebru Gündeş'e, İbrahim Tatlıses, Sibel Can için arabesk şarkı sözleri yazdı.

DİLLERDE PELESENK OLAN ŞARKILAR YAZDI

Yaptığı işler arasında bestecilik de olan Reza Zarrab'ın yaptığı şarkılardan "Eski Toprak"ı Sibel Can, "Neden" şarkısını brahim Tatlıses yorumlamıştı. Ebru Gündeş'in "Evet" adlı albümüne "Sadece Sevdim" ve "Ölümsüz Aşklar" isimli şarkıları vermişti. Zarrab, müziğe olan ilgisi sayesinde 10 Şubat 2010 tarihinde şarkıcı Ebru Gündeş ile evlendi. 15 Ekim 2011 de kızı Alara doğdu.

SERVET DEĞERİNDE HEDİYELER

Reza Zarrab, Ebru Gündeş'e nikah hediyesi olarak plakasında 'EBR' harfleri olan 520 bin liralık BMW 7.60 aldı. Ayrıca Aston Martin marka 340 bin Euro değerinde bir spor araba daha aldı. Evliliklerinden bu yana Reza Zarrab'ın Ebru Gündeş'e hediye ettiklerinden bazıları şunlar; Kanlıca'da yaklaşık 26 milyon değerinde ikiz yalı, 3 Milyon değerinde bir ofis, Bodrum Kalesi manzaralı 1 milyon 850 bin liralık yazlık, ultra lüks tekne, 800 bin lira değerinde 'Dutyfree' adlı şampiyon at, Dubai'de bir ev...

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Tatlıses Reza Zarrab Ebru Gündeş Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Ali Erbaş Arapça biliyor mu, Fransızca biliyor mu?
500

Yorumlar (12)

Peeeh:

Zenginin mali zugurtun internetini bitirirmis...

55
5
yanıtYanıtla
SAFTİRİK OSMAN:

Yine kandırıldık eyyy halkımmm

14
0
yanıtYanıtla
AyNur:

Esrarengiz biri.. sonu arkası kesilmiyor haberlerin

12
0
yanıtYanıtla
Yusuf ataman:

Arkadaşımla altın işi yapıyordu ama çok cömert ti bu adamı bozdular ağrı Doğubeyazıt tan selamlar

5
6
yanıtYanıtla
birisi:

aaaaaaa

4
2
yanıtYanıtla
esmeralda:

ee ne yapalım çok güzel söz yazarıymış diye hırsızlıkla anılmasına göz mü yumalım

4
0
yanıtYanıtla
Gül:

Acaba karısının üzerine verdikleri mal kaçırmak için olabilir mi? Kaldı ki Ebru Gündeş ile evliliği bile işlerini Türkiye''de yürütebilmek için planlıydı bence.

2
0
yanıtYanıtla
es es:

yalılar yatlar katlar milyar dolarlar bakanlar bankalar hey gidi vay acele acele ihraç edilen bakanlar , sus pus edilen ülkem dindar kesim vay gidi

2
0
yanıtYanıtla
ALDATILDIK:

Kahretsin yine kandırıldık yada yanılmışım gider ayak bu adama nihat zeybekçi tarafından plaket verdiler gülelimmi ağlayalımmı

2
0
yanıtYanıtla
no name:

neden sadece magazin haberleri yoruma açık da diğerleri değil?

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title