Haberler

Renato Gaucho'nun Kızına Yaptığı Jest, Federasyon Tarafından Cezalandırıldı

Güncelleme:

Gremio Teknik Direktörü Renato Gaucho, kızını yedek kulübesine oturttuğu için federasyondan 29 bin Lira ceza yedi.

Gremio, Brezilya Kupası yarı finalinde Cruzeiro'yu iki maç sonunda toplam 2-0'lık skorla mağlup ederek finale yükseldi. Ancak ülkede maç kadar Gremio Teknik Direktörü Renato Gaucho'nun kızı Carolina Portaluppi'ye yaptığı jest ve sonrasında yaşananlar konuşuldu. Gremio'nun sahasında oynanan rövanş maçında 22 yaşındaki kızını yedek kulübesinde yanında oturtan 54 yaşındaki çalıştırıcı, takımının ceza almasına neden oldu.

YAKLAŞIK 30 BİN TL CEZA

Brezilya Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu, Renato Gaucho'nun yaptığı hareketin kurallara aykırı olduğunu açıkladı. Kulübe ceza veren kurul, iki ayaklı final maçında Gremio'nun ev sahibi olacağı maçın tarafsız sahada oynanmasına karar verdi. Kurul ayrıca Gremio'nun 30 bin Real (29 bin TL) para cezasına çarptırdı. Disiplin Kurulu kararın gerekçesini ise "Kurul bir babanın kızına olan sevgisini yargılayamaz. Ancak yapılan hareket futbol disiplin kurallarına aykırıdır ve cezasız kalmamalıdır" ifadeleri ile duyurdu.

TARAFTARLAR İKİYE BÖLÜNDÜ

Verilen cezanın ardından Gremio taraftarları ikiye bölündü. Özellikle sosyal medyadan yapılan yorumlarda taraftarların büyük bir kısmı Carolina Portaluppi'ye çok ağır eleştirilerde bulundu. Takımlarının final maçını evlerinde oynayamayacak olmayı Carolina Portaluppi'nin şımarıklığına bağlayan fanatikler, hakarete varan sözlerle öfkelerini dile getirdi. Bir kısım taraftar ise Carolina Portaluppi'yi koruyarak onun bu olayda hiçbir suçu olmadığı kanısında birleşti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Carolina Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title