Haberler

Rektör Bağ, meslek yüksekokul incelemelerine devam etti

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, ilçelerde bulunan meslek yüksekokullarının (MYO) mevcut fiziki durumlarını ve yapılan çalışmaları yakından görmek için başlattığı inceleme ziyaretlerine Serinhisar, Acıpayam, Tavas ve Kale ilçelerinde bulunan meslek yüksekokulları...

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, ilçelerde bulunan meslek yüksekokullarının (MYO) mevcut fiziki durumlarını ve yapılan çalışmaları yakından görmek için başlattığı inceleme ziyaretlerine Serinhisar, Acıpayam, Tavas ve Kale ilçelerinde bulunan meslek yüksekokulları ile devam etti.

İlk olarak Serinhisar ilçesine ziyarette bulunan Rektör Bağ ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Çiftçi Serinhisar Kaymakamı Oğuz Şenlik'i makamında ziyaret etti. Bir süre sohbet eden Rektör Bağ ve Kaymakam Şenlik daha sonra Serinhisar Belediyesi'nde Belediye Başkanı Hüseyin Gemi ve mülki yetkililer ile eğitim öğretim yılı öncesi Serinhisar Meslek Yüksekokulu'na gelecek öğrencilerin ulaşım, barınma ve güvenlik konularında alınan önemler ve yapılacak çalışmaları konuşmak üzere bir araya geldi. Görüşmenin sonunda öğrenciler için yurt olarak tahsis edilen binayı gezen heyet yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Pamukkale Üniversitesi Serinhisar Cevriye Esen Meslek Yüksekokulu Acil Durum ve Afet Yönetimi Programı ile bu yıl ilk kez öğrenci kabul edecek ve otuz öğrenci eğitim alacak.

Rektör Bağ programı kapsamında ilçeleri tek tek dolaştı

Serinhisar'da yaptığı incelemelerin sonrasında Rektör Bağ Acıpayam ilçesine geçerek burada Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer ve Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan'ı ziyaret etti. İdari yetkililerin de hazır bulunduğu ziyarette Rektör Bağ, eğitim öğretim yılı öncesinde Acıpayam MYO'da eğitim görecek öğrencilerin en iyi olanaklarla barınmaları ve güvenli bir ortamda yaşamaları için yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ incelemelerine Tavas ve Kale ilçeleri ile sonlandırdı. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Pamukkale Üniversitesi Serinhisar Acıpayam Rektör Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title