Haberler

    Rekortmen Tekvandocu Mermerleri Şehit Polisler İçin Kırdı

    İhlas Haber Ajansı YouTube Kanalına Abone Olmak İçin: >=====================================================Milli tekvandocu ve dövüş sporları antrenörü Battal Gazi Özçınar, 15 katlı mermer blokları bu kez şehitler anısına kırdı.

    İhlas Haber Ajansı YouTube Kanalına Abone Olmak İçin:

    >

    =====================================================

    Milli tekvandocu ve dövüş sporları antrenörü Battal Gazi Özçınar, 15 katlı mermer blokları bu kez şehitler anısına kırdı. AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan ile emniyet mensupları da gösteriye tanıklık etti.

    Rekor denemeleri ile gündeme gelen milli tekvandocu budokai antrenörü Battal Gazi Özçınar,19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında bu kez mermer kırma rekorunu bu kez şehit polisler için gerçekleştirdi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinde gerçekleştirilen gösteriye, bazı polis müdürlerinin yanı sıra, AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan da eşlik etti. Önceki yıllarda 1 tonluk mermeri kırarak bir rekora imza atan Özçınar, antrenörlüğünü yaptığı milli tekvandocularda Fatma Coşkun ve Hilal Burcu Yıldız ile birlikte şehit polisler için bu kez 15 katlı mermer kırdı.

    Ravza Kavakçı Kan'dan 15 Temmuz vurgusu

    AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'nde gerçekleştirilen gösteride şehitlik mertebesinin önemine vurgu yaptı. Kavakçı Kan, "Allah inşallah rahmet eylesin. Onların şefaatlerine hepimizi nail eylesin. İnşallah bizlere de vakti geldiğinde şehadet nasip eylesin. Nasip olmadı 15 Temmuz'da ama, inşallah genç evlatlarımıza Allah hayırlı, uzun ömürler versin" diye temennide bulundu.

    Daha önce tescillenen rekor gösterisi

    Öğrencileri ile birlikte 7 farklı katmanı kırarak gösteri yapan Battalgazi Özçınar, "Polislerimize ve güvenlik kuvvetlerimize adamak istiyoruz. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde yapmaktaki amaçlarımızdan biri; şehit polislerimize, yerinde, kendi kurumlarında onların anısına yapmak. Burada yapmak istediğimiz şey; bir rekor. Daha önce tescillenmiş bir rekor" dedi. Gösteriye katılan ve 15 mermeri kırarak etkinlikte yer alan tekvandocu Fatma Coşkun ise heyecanlı olduğunu ifade ederek, "Polislerimiz önemli. Böyle bir günde bunu gerçekleştirmek gurur verici" dedi.

    Sporculardan Hilal Burcu Yıldız da gösteriye eşlik etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yapılan gösterilerin ardından rekortmen tekvandocu Özçınar ve beraberindeki sporcuları, Türk Bayrağı açarak polislere selam verdi.

    =====================================================

    İhlas Haber Ajansı Resmi Web Sitesi

    >

    İhlas Haber Ajansı Sosyal Medya Adresleri

    >

    >

    >

    >

    İhlas Haber Ajansı hakkında

    İhlas Haber Ajansı'na ulaşmak için

    >

    Kaynak: DailyMotion.com / Yaşam

    İstanbul Emniyet Müdürlüğü İhlas Haber Ajansı Battal Gazi Yaşam Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    title