Haberler

Rekortmen dalgıç, 23 metre derinlikte boyu büyüklüğünde akya avladı

Güncelleme:

Çanakkale'de tüpsüz olarak, zıpkın ile 23 metre derinlikte serbest dalış yapan rekortmen dalgıç Müjdat Turan, 35 kilogram ağırlığında 1 metre 70 santim boyunda akya balığı avladı. Turan, nefes kesen av anını su altı kamerasıyla kaydetti.

Boyundan büyük, kilosundan daha ağır trofe avlarıyla sosyal medya fenomeni olan rekortmen dalgıç Müjdat Turan, son olarak geçen günlerde Gökçeada açıklarında dalış yaptı. Tüpsüz olarak 23 metreye gerçekleştirdiği serbest dalışta, karşısına oldukça büyük bir akya balığı çıktı. Önünden hızla geçen balığı zıpkınla avlayan Turan, bu anları da su altı kamerasıyla kaydetti.

YAŞADIĞI SEVİNÇ GÖRÜNTÜLERE YANSIDI

Rekortmen dalgıç Müjdat Turan'ın, 1 metre 70 santim boyunda ve 35 kilogram ağırlığındaki akyayı 23 metre derinlikte avlarken ve su yüzeyine çıkarırken yaşadığı zorluk ve sonrasında yaşadığı sevinç ise görüntülere yansıdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Sosyal Medya Gökçeada Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (21)

almanya:

iyi halt ettin

13
8
yanıtYanıtla
Türk:

Ne büyük marifet balıklar sudan zaten kaçmaz bu bir marifet değilki canlı öldürmeye sırıtan bir nesil

11
9
yanıtYanıtla
ALİ:

KINA YAK ŞİMDİ. . . Rahatladın mı öldürdün de. . .

10
8
yanıtYanıtla
Mert:

Düşünüyorum ve hayal ediyorum. Bu adamın anneannesini bir balığın ağzında suyun kıyısında fotoğraf çektiriyor kadın hayvanın dişleriyle budanmış ve her yeri kan içinde ve daha yeni ölmüşken bana ne oldu der gibi bakakalmış.

2
12
yanıtYanıtla
sami:

Helal sana. Nefesine kuvvet. Zıpkının şanslı olsun.

2
5
yanıtYanıtla
Türk:

Sonra da balık azaldı. . . Bu balık resmen yavru makinesiymiş, ne geçti eline kof gururdan başka. . .

2
5
yanıtYanıtla
...:

İnşallah senide bir avlayan çıkar

2
3
yanıtYanıtla
furkan:

buraya yorum yapan gereksizler avcılık vs vs dünyanın varoluşundan beri olan bişey tüketilebilir etleri Allah neden yaratmış. Hepiniz gereksizsiniz duyar kasıyosunuz burda lüzumsuzlar

4
1
yanıtYanıtla
ÇINAR:

Bir güzellik daha dünyadan gereksiz , boş yere gitti. . . . . . rahat bırakın bu canlıları. . . fotoğraf çekilmek için hayvanları öldürmenizi kınıyorum. . .

3
1
yanıtYanıtla
Arif gsli:

Spor amaçlı hayvanın her türlüsünü avlamak suç olmalı.

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title