Haberler

Ramazan Bayramı Kutlanıyor

Hatay'da Ramazan Bayramı'nı vatandaşlar sahilde denize girerek veya tarlada çalışarak geçiriyor.

Hatay'da Ramazan Bayramı'nı vatandaşlar sahilde denize girerek veya tarlada çalışarak geçiriyor.

Antakya'da kendi tarlalarında çalışan Avcı ailesi ve yakınları bayram tatilini tarlalarındaki mahsullerini toplamakla değerlendirdi.

Bamya tarlalarında çalışan Mahmut Avcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada bayram tatillerini eşi, çocukları ve yakınlarıyla çalışarak geçirdiklerini belirtti.

Avcı, bayramda ve sıcakta çalışmanın zor olduğunu ancak ürünlerini toplamak zorunda olduğunu kaydetti.

Tarla işlerinin çok uğraş istediğini ifade eden Avcı, "Ekmek davası çalışmak zorundayız. Mahsullerimizin günlük toplanması lazım bırakamayız. Onun için mahsulümüzü bayram da olsa toplamak zorundayız. Havalar da sıcak ama ne yapalım." dedi.

Sibel Avcı ise bayram olmasına rağmen tarla işlerini yapmak zorunda kaldıklarını söyledi.

Avcı, havaların çok sıcak olmasından dolayı fazla çalışamadıklarını birkaç saat çalışarak işi bırakacaklarını belirtti.

Tatilin tadını denizde çıkarmak isteyen vatandaşlar da Samandağ ilçesinde bulunan dünyanın en uzun kum sahiline sahip Çevlik sahilinde geçirmeyi tercih etti.

Havalarında sıcak olmasını fırsat bilen vatandaşlardan bazıları denizde yüzdü bazıları da yamaç paraşütü yaparak değerlendirdi.

Babasıyla birlikte denize giren Hakan Şeker, havaların sıcak seyretmesinden dolayı serinlemek için denize girdiklerini kaydetti.

Dinlemek ve güzel bir bayram geçirmek için ailesiyle beraber Çevlik sahiline geldiklerini belirten Mehmet Aygün de temiz denizin ve güzel ortamın tadını çıkardıklarını söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Bayramı Sibel Avcı Antakya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title