Haberler

Rafet El Roman'ın Nişanlısı, Çankaya'ya Mini Eteğiyle Geldi

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Gül'ün Almanya Cumhurbaşkanı için verdiği davete mini eteği ile katılan Ceren Kaplakarslan, tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, resmi ziyaret için Türkiye'de bulunan Almanya Cumhurbaşkanı Joachim Gauck ve Daniela Schadt onuruna Çankaya Köşkü'nde bir yemek verdi.

DAVETE MİNİ ETEĞİ İLE KATILDI

Davetliler arasında eski hakem ve futbol yorumcusu Marcus Merk, oyuncular Wilma Elles ile Fahriye Evcen, müzisyen Rafet El Roman da yer aldı. Yemeğin en dikkat çekici konuğu ise mini eteği ile davete katılan sanatçı Rafet El Roman'ın nişanlısı Ceren Kaplakarslan oldu.

NİŞANLANIP AYRILDILAR

Organizatör Atilla Kaplakarslan’ın kızı olan 25 yaşındaki Ceren Kaplakarslan, Rafet El Roman'ın kliplerinde rol aldı. “Direniyorum” adlı şarkı için Venedik'te çekilen klipte de yer aldı. Baba Kalpakarslan'ın karşı çıktığı bu beraberlik sırasında nişanlanan çift, daha sonra ayrıldı. Ancak Rafet- Ceren ilişkisinin yeniden başladığı Çankaya daveti ile gün yüzüne çıktı.


 


 

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ceren Kaplakarslan Hayrünnisa Gül Rafet El Roman Almanya Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

ZORRTuskudarlim01@hotmail.com:

Büyük edepsizlik etmiş, mini etekte neymiş, kara çarşaf olsa neyse.

21
15
yanıtYanıtla
ademduraganademduragan@hotmail.com:

yooooook öyle olmaz Ezo hanım. başörtüyü yerden yere vuracak çarşafı diline dolayacak bunun adına demokrasi laiklik diyeceksin. ama sen mini eteğe mayoya laf edince yobaz olacaksın. sizin de söylediğiniz laf mı şimdi Ezo hanım(!)

yanıt0
yanıt0
FREEfre3@hotmail.com:

Çok güzel bacakları var neden kapatsınki.Örtünme nin amacı çirkinliği gizlemektir.

10
23
yanıtYanıtla
mandamehmet@hotmail.com:

ula bizde olay var diye geldik.Bu mu haber Hıaaa

27
2
yanıtYanıtla
asdoombiger@hotmail.com:

bencede abartı zaten bisy diyen yada diyecek yok ama neyi vurguluyorlar bizim c.baskanı dindarya guya ona dokundurmaya calısıyorlar.

12
2
yanıtYanıtla
amirsehel__ayaz@hotmail.com:

çarpık bacak

6
7
yanıtYanıtla
freecono3@hotmail.com:

Bir kadının bacakları çarpıksa bol ve uzun giyinir.,bacakları kıllıysa sürekli kot giyinir,kelse başını hiç açmaz Örtü çirkin görünen yerin örtülmesidir.Bide soğuk olursa örtü zorunludur.Kadın maşallah güzel hemde çok güzel bacaklar sütun gibi niye örtsünki.Maşallah Allahın güzelliği kadında görünüyor.başka bir kötü düşüncem asla yok.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title