Haberler

    PUBG Mobile, Temmuz ayında en yüksek hasılat yapan mobil oyun oldu!

    Güncelleme:

    Sensor Tower tarafından hazırlanan veri raporuna göre, PUBG Mobile, dünyanın en çok hasılat yapan oyunu oldu!

    Veri analiz sitesi Sensor tower tarafından hazırlanan bir rapora göre, Tencent Games'in sevilen battle royale oyunu PUBG Mobile Temmuz 2021'de 299 milyon dolar gelirle dünyanın en çok hasılat yapan mobil oyunu oldu.

    Sadece yedi ayda, PUBG Mobile 1,5 milyar dolarlık geliri aştı ve büyük olasılıkla Ağustos ayında 2 milyar dolarlık sınırı aşacak. Ayrıca Temmuz, oyun tarihindeki en yüksek gelir ayıydı ve bu, PUBG Mobile'ın gelir tablosunda ikinci kez üst sıralarda yer almasını sağladı.

    GELİRİN BÜYÜK BİR ÇOĞUNLUĞU ÇİNCE VERSİYONDAN ELDE EDİLİYOR!

    Büyüme, Haziran ayına göre yüzde 40 ve Temmuz 2020'ye göre yüzde 26,7 oldu. Şirketin gelirinin yaklaşık yüzde 68,4'ü oyunun Çince versiyonundan (Game For Peace) elde ediliyor. Gelirin yüzde 6,7'sini ABD, yüzde 6'sını Türkiye izledi. Oyun aynı zamanda App Store'da en çok kazandıran oyun oldu ve Google Play Store'da yedinci sırada yer aldı.

    Tencent'in MOBA oyunu Honor of Kings, 231,2 milyon dolarlık gelirle dünya çapında oyuncu harcamalarında ikinci sıraya geriledi. Çin, toplam kazancın yaklaşık yüzde 95'ine katkıda bulundu. Eylül 2020'de piyasaya sürülen Genshin

    Impact, Temmuz 2021'de en yüksek hasılat yapan üçüncü mobil oyun oldu. Free Fire ise, Temmuz 2021'de en çok hasılat yapan mobil oyunlarda dokuzuncu sırada yer aldı

    Temmuz 2021'de mobil oyunlar, oyuncu harcamalarından 7,6 milyar dolar gelir elde etti ve bu gelir, yıllık yüzde 7,2'lik bir büyüme oranını temsil ediyor.

    Kaynak: Playerbros / Gamegar

    Mobil Oyunlar Tencent Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title