Haberler

Afyonkarahisar'da PTT'den kuruluş yılına özel 180. müşteriye hediye verildi

Güncelleme:

Afyonkarhisar'da PTT'nin 180. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tarihi merkez postahanede 180. sıra numarasıyla hizmet alan müşteriye sürpriz yapıldı.

Afyonkarhisar'da Ptt'nin 180. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tarihi merkez postahanede 180. sıra numarasıyla hizmet alan müşteriye sürpriz yapıldı.

Afyonkarahisar PTT Başmüdür Yardımcısı Hüseyin Kızıltaş ile kurum personeli, merkez postahanedeki 180. sıra numarasını alan Nurettin Eruslu'ya kuruluş yıl dönümü için özel hazırlanan, pul albümü ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Şanslı müşteri Eruslu, gazetecilere yaptığı açıklamada, işlemlerinde sürekli PTT'yi kullandığını kurumun hizmetlerinden de oldukça memnun olduğunu söyledi.

Başmüdür Yardımcısı Kızıltaş da Türkiye'nin en köklü kuruluşlarından olan PTT'nin, bu yıl 180. yaşını kutladığını dile getirdi.

Merkez postanesinde günün anısına 180. sırayı alan müşteriye çeşitli hediyeler takdim ettiklerini aktaran Kızıltaş, şunları kaydetti:

"İki asra yakın tarihini tecrübesiyle birleştiren, geçmiş ve gelecek arasında uzanan bir köprü kuran Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ) olarak, yenilikçi bakış açısıyla, teknolojik yatırımlarımızı, kaliteli ve güvenli hizmet anlayışıyla da ürün ve hizmet çeşitliliğimizi her geçen gün artırmayı sürdürüyoruz. Türkiye'nin en köklü kurumları arasında yer alarak, posta, kargo, lojistik, e-ticaret, bankacılık ve sigortacılık gibi sektörlerde ülkemize hizmet etmeye devam ediyoruz. Posta sektörünün yanı sıra bugün bilgiyi anında paylaşabilen ve küreselleşen bir dünya pazarında söz sahibi olmak için iddialı olduğu sektörlere odaklanan bir kurum olmayı hedefliyoruz. Tüketicinin daima yanında olan gücünü tüketicimizden alan bir yaklaşımla, 43 bini aşkın çalışanımız ve 5 bini aşkın hizmet noktamız sayesinde 'gidilmeyen yere gitmek ve olunmayan yerde olmak' ilkesini Türkiye'nin her köşesinde hayata geçiriyoruz."

Kızıltaş, pandemi sürecinde de Türkiye'nin yükünü omuzladıklarını belirterek, PTT'nin 2023 vizyonuyla her geçen gün kendini ve hedeflerini geliştirdiğini ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Gaziantep Posta PTT Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title