Haberler

PTT 1. Lig'de Maçın Ardından

PTT 1.Karafırtınalar maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında öğretmenler günü gibi anlamlı bir günde maçı kazanmalarının kendilerini ayrıca sevindirdiğini, galibiyetle birlikte rüzgarı arkasına alan Bucaspor'un iyi bir çıkış yakalayacağını...

PTT 1. Lg'de Göztepe'yi 3-0 mağlup eden Bucaspor'un Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar "Maçtan önce 'böyle bir skor beklemiyorduk' dersek yalan olur" dedi

Karafırtınalar maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında öğretmenler günü gibi anlamlı bir günde maçı kazanmalarının kendilerini ayrıca sevindirdiğini, galibiyetle birlikte rüzgarı arkasına alan Bucaspor'un iyi bir çıkış yakalayacağını ifade etti.

Takımın iyi bir sürece girdiğini belirten Karafırtınalar, deplasmanlarda da galip gelmeleri gerektiğini, takımın elde edilecek deplasman galibiyetleriyle birlikte ligde daha iddialı bir noktaya geleceğini söyledi.

Elde ettikleri galibiyetin kendileri için sürpriz olmadığını belirten Karafırtınalar, "Maçtan önce 'böyle bir skor beklemiyorduk' dersek yalan olur. Bu maçta çok iyi bir performans ortaya koyduk. Oyuncularımı kutluyorum. Gerçekten mükemmel bir futbol oynadılar. Bucaspor bundan sonra daha iyi olacak" diye konuştu

Bucasporlu futbolcu Erkan da yaptığı değerlendirmede geçen haftaki 0-0'lık Tavşanlı Linyit Spor beraberliği sonrası eleştirildiklerini ancak deplasmanda alınan 1 puana da sevinmek gerektiğini belirtti.

Bu eleştirilere futbolcular olarak katılmadıklarını belirten Erkan, hafta arası da Göztepe maçına iyi hazırlanarak kendi sahalarında kazandıklarını, bunun için de mutlu olduklarını dile getirdi.

Bucasporlu bir diğer futbolcu Umut ise tempolu bir maç olduğunu, kazanmak için çıktıkları her maçta izleyenlere keyifli mücadeleler izlettirmek istediklerini ifade etti.

-"Göztepe cephesi"-

Göztepe Yardımcı Antrenörü Ümit İnal da geçen hafta çok gol pozisyonuna girerek bu pozisyonları değerlendiremediklerini, bu hafta ise gol pozisyonuna dahi giremeden 3 puanı kaybettiklerini ifade etti.

İnal şu değerlendirmeyi yaptı: "Buca'nın oturmuş bir kadrosu var. Mehmet Battal gibi ellerinde bir silahları var. Devre arasına kadar olan 4 haftalık periyotta alabildiğimiz kadar puan alacağız. Devre arası geldiğinde ise rotamızı belirleyeceğiz. Tam 'düzeldi' dediğimiz takım yine bozuldu. İnşallah bu sıkıntılardan kurtulacağız. Devre arasına kadar yapacağımız bir şey yok."

Göztepeli futbolcu Mithat ise 2 haftadır iyi futbol oynadıklarını ancak Bucaspor karşısında sezonun en kötü mücadelesini yaparak istedikleri futbolu sahaya yansıtamadıklarını kaydetti.

İbrahim ise kendi oyunlarını sahaya yansıtamadıklarını, neticesinde ise taraftarına üzüntü yaşattıklarını söyledi. Taraftarlarından özür dileyen İbrahim,

"Hep birlikte bu camiayı tekrar ayağa kaldırmamız lazım" dedi.

Muhabir: Hüseyin Bağış / Mustafa Yıldırım / Hüseyin Yeşilkavak

Yayıncı: Erdem Gültekin - İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Sait Karafırtınalar Ümit İnal Bucaspor Lg Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title