Haberler

Prof. Dr. Bayram Altan'ın Bir Kitabı Arapçaya Çevriliyor

Güncelleme:

İslam Ülkeleri Akademisyenler Birliği Genel Başkanı ve Başbakan Eski Danışmanı Prof. Dr. Bayram Altan'ın " Dünyayı Kimler Yönetiyor? Gizli Dünya Devleti" isimli 480 sayfalık kitabı arapçaya tercüme ediliyor.

İslam Ülkeleri Akademisyenler Birliği Genel Başkanı ve Başbakan Eski Danışmanı Prof. Dr. Bayram Altan'ın yakın tarihte 4. Baskısını gerçekleştirdiği " Dünyayı Kimler Yönetiyor? GİZLİ DÜNYA DEVLETİ" isimli 480 sayfalık kitabı arapçaya tercüme ediliyor.

Prof. Dr. Bayram Altan'ın konuğu olarak İstanbul'a gelen Katar Prensi Şeyh Hamad Al Tani, Bomonti-Hilton'da üç gün kaldı. İstanbul Boğazını ve bazı tarihi mekanları gezen Altani, Altan kendisine imzalı olarak hediye ettiği Dünyayı Kimler Yönetiyor? Gizli Dünya Devleti isimli kitabını çok kıymetli bir hatıra olarak aldığını söyledi ve Prof. Dr. Altan'a tebrik ve teşekkürlerini bildirdi.

Dünya çapında çok önemli bir kitap olduğundan bahisle içeriği hakkında geniş bilgiler veren Prof. Drr. Bayram Altan'a bu kitabı nasıl hazırladıklarını sordu.

Katar Prensi Al Tani, kitap yazmanın, özellikle de araştırma ve inceleme dalında sağlam belgelere ve bilgilere dayanan bir kitap hazırlamanın çok zor bir çalışmayı ve büyük fedakarlığı gerektirdiğini tahmin ettiğini söyledi.

Prof. Dr. Bayram Altan, kitap yazmanın püf noktalarını, inceliklerini anlattı. Kitap hazırlarken veya önemli bir konuda araştırmayı gerektiren bir yazı hazırlarken önce bir plan yapmayı, profil oluşturmayı, ara başlıkları bulmayı; kendileriyle çalışmaktan büyük onur duyduğu Eski Başbakanlarımızdan merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'dan öğrendiğini anlattı. İşte kendisine hediye ettiği bu önemli kitabın proje mimarı olduğunu ve bir bölümünü kendileriyle birlikte hazırladıklarını ifade etti.

Bunun üzerine Al Tani, eski Başbakanlarımızdan merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı rahmetle andıktan sonra "Dünyayı Kimler Yönetiyor? GİZLİ DÜNYA DEVLETİ" kitabını ülkesine götürüp tercüme ettireceğini ve bastırıp İslam Ülkelerine ücretsiz olarak dağıtacağının müjdesini verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Katar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title