Haberler

Portekiz Ekibi Porto, Benfica'yı Suçladı: Büyücülere 75 Bin Euro Ödeme Yaptılar

Güncelleme:

Portekiz ekibi Porto, ezeli rakibi Benfica'yla ilgili "Büyü şebekesine 75 bin Euro ödeme yaptılar. Belgeleri de var." açıklamasını yapınca ülkenin gündemine oturdu.

Portekiz'in en büyük üç futbol takımından ikisi olan Porto ve Benfica arasındaki "O Classico" adıyla ünlenmiş rekabet farklı bir boyut kazandı. Porto'nun bilgi ve iletişimden sorumlu müdürü Francisco J. Marques; Benfica başkanı Luis Filipe Vieira ve Gine-Bissau Ulusal Emniyet Müdürü Dr. Armando Nhaga arasında bir büyü anlaşmasına dair maillere ulaştığını açıkladı.

75 BİN EURO ÖDEDİLER

Bu şok iddiayı Portekiz'in en ünlü online gazetelerinden biri olan Observador'a açıklayan Marques, 2015-2016 sezonunda Başkan'ın büyü şebekesine 75 bin Euro ödeme yaptığını iddia etti.

Observador'da yer alan haberde Nhaga'nın Vieira'ya 2016-2017 sezonu için "Bir sabotaj hazırlığının üst üste dördüncü şampiyonluğu önlemek adına gerçekleşmek üzere olduğunu ve bir ödemeyle bunu daha önce yaptıkları gibi önleyebileceklerini" ifade etmiş.

Aradaki pürüzler ise 13 Şubat'ta giderilmiş. Marques'in iddiasına göre Benfica Başkanı Vieira'ya bir fiyat listesi bile gönderen büyücü doktor Nhaga, ne yazık ki Dortmund-Benfica maçının skoruna etki edememiş! Dortmund, Benfica'yı 4-0 mağlup etmesiyle bir mail trafiğinin daha yaşandığını iddia eden Marques'in açıklamalarına göre trajikomik olay şöyle gerçekleşiyor:

"İLETİŞİM KOPUKLUĞU OLDU, DORTMUND 4 ATTI"

Başkan, büyücü doktora bir ödeme yapıyor ancak hem Dortmund maçına 48 saatten az bir süre kalması hem de Lisbon'daki 'Usta'yla yaşanan iletişim problemleri nedeniyle muvaffak olamıyorlar. Marques Lisbon'daki ustanın Dr. Armando Nhaga'nın kardeşi olduğunu iddia etmekte. Bu çabaların Benfica'ya maddi yönden zarar vereceği gibi oyunculara, teknik ekibe ve yönetime bir hakaret olacağını belirtiyor Marques.

ŞİMDİ NE OLACAK?

Bu ilginç olay nereye gider bilinmez ama Francisco J. Marques'in iddiaları doğru çıkarsa Benfica tarihinden silemeyeceği büyük bir lekeyle baş başa kalacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Portekiz Benfica Porto Spor Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title