Haberler

Hepimizin Severek İzlediği Popstar Yeniden Başlıyor! Jüriden İlk Kare Geldi

Güncelleme:

14 Mart'ta izleyiciyle buluşacak olan Popstar yarışmasının jürileri Bülent Ersoy, Deniz Seki, Armağan Çağlayan ve Can Bonomo oldu. Jüri üyeleri İstanbul seçmelerine başladı.

Türk televizyon tarihinin sevilen şarkı yarışmalarından Popstar, 14 Mart'ta Kanal D'de seyircisiyle buluşacak. Akgün Otel'de gerçekleşen İstanbul elemelerinde 16 saat boyunca adayları dinleyen Bülent Ersoy, Armağan Çağlayan, Deniz Seki ve Can Bonomo, daha sonra gazetecilerle sohbet etti. "Her şey tatlı başlasın" diyen sanatçılar, birlikte pasta kesti.

15 YIL ÖNCE DE DENİZ SEKİ JÜRİ ÜYESİYDİ

'Popstar'a 15 yıl önce, 2003'te başlamıştık" diyen Seki, "Herkes çok profesyonel. Reytingimiz bol olur inşallah" şeklinde konuştu. Kafasındaki bigudilerle dikkat çeken Ersoy, "Deli saraylı oldum" sözleriyle arkadaşlarını güldürdü. Can Bonomo ise "Bu jürinin bir parçası olmak benim için büyük şans" açıklamasını yaptı. Programın sunuculuğunu Osmantan Erkır üstleniyor.

İşte jüriden ilk kare:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bülent Ersoy Deniz Seki Can Bonomo 14 Mart TV Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (67)

Adınızı Yazın:

Deniz sekiyi aklama çalışmalarına başarıyla başlanmış işte biz böyle bir ülkede yaşıyoruz . . . . . . ?

19
0
yanıtYanıtla
Koray:

uyuşturucudan içeri alınan insan şimdi herkesin izleyeceği bir programda jüri. Çocuklar araştırıp bunu görünce demek ki bu legalmiş biz de satalım biz de içelim demeyecekler mi ? özenmeyecekler mi? yazıklar olsun be.

10
2
yanıtYanıtla
RACO:

ohoooo ısıtıp soğutup aynı şeyleri kakalıyosunuz millete yemezler artık tutmaz bu iş sizde görürsünüz zaten sıkıldı insanlar artık aynı şeylerden

4
7
yanıtYanıtla
Biyonik adam:

Bulent ersoya lafim yok ama yanindaki sebekler armagan caglayan ve can bonomo bu adamlarin sanatla uzaktan yakindan bir ilgisi yokken nasil juri yapilir anlamis degilim bunlara sanatci kelimesini bile yakistiramiyorum

9
1
yanıtYanıtla
.......:

müzikle uğraşanlar şarkıyla hayat süren tüm ibadeti unutmuştur şarkıyla uğraşan müzikle uğraşan hayatın sonu kötüdür

2
8
yanıtYanıtla
Jüri:

Orhan Gencebay Bülent Ersoy Yıldız Tilbe Ebru Gündeş Başkasını jüri diye almayın cono bono deniz armağan... bunlar kim abi yaa heleki bono ve armağan kim ki jüri olsun armağanı koymalarındaki maksat mal mal açıklama yaptırıp ortalığı kızıştırmak reyting derdi fln yoksa bi cacık yapabileceği yok o adam kamera arkasında iyi olabilir ama kamera önünde hiç iyi değil ! Ebruyla uzlaşım yapılsın gerekirse Erkırı da atsınlar ama kesinlikle ebru gelsin :-))))

9
1
yanıtYanıtla
Mavi:

şu eroinman kadının ne işi var, topluma böylemi örnek olucaksınız evlatlarımızın gözüne uyuşturucu kullanmak ve satmaktan hüküm giymiş birini sokarak. tutmaz, tutmayacaktır!!!

9
1
yanıtYanıtla
Dört Dörtlük:

Sana katılıyorum arkadaşım topluma örnek olan insanları jüri yapmak lazım sonrada bir sürü vaka çıkıyor tecavüz uyuşturucu bilmem ne bizim salak gibi ünlü ettiğimiz insanlara bakın hangisi bilim adamı

yanıt2
yanıt0
ibrahim:

sana katılıyorum

yanıt1
yanıt0
mert:

uyusturucudan dediler ya belkide haksizliga ugramistir günahini almayalim etrafa zehir pislik sacan suc isleyen uyusturucu ceteleriyle karistirmayalim asil o tacirlerin ve uyusturucu kullanip adi suc isleyenlerin toplumdan temizlenmesi sart

yanıt0
yanıt0
Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title