Haberler

Polonya Kraliçesi Tacını Marmaris'te Taktı

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde düzenlenen Polonya Güzellik Yarışması'nda Johanna Chrustowska Ptock birinci olup, kraliçe tacını taktı.

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde düzenlenen Polonya Güzellik Yarışması'nda Johanna Chrustowska Ptock birinci olup, kraliçe tacını taktı.

Marmaris Amfi Tiyatro'da 'Queen of Poland 2013' Polonya Güzellik Yarışması 2013 düzenlendi. Tarkan'ın eski sevgilisi menajer ve avukat Bilge Öztürk, manken ve oyuncu Tarık Tarcan gibi ünlülerin juri üyeliği yaptığı yarışma renkli görüntülere sahne oldu. Ülkelerindeki 8 bin 500 kişi arasından elemeleri geçerek finale kalan 18 Polonyalı güzelin katıldığı yarışmada, pop müziği sanatçısı Atiye ve Polonyalı sanatçılar Agata ile Micheal Jalonski sahne aldı. Spor, gelinlik, gece kıyafetleri ve bikinili olarak podyumda geçiş yapan kraliçe adayları dans performanslarıyla da göz doldurdu.

JOHANNA CHRUSTOWSKA PTOCK, KRALİÇE OLDU

Yarışamanın 15 kişilik jurinin yaptığı değerlendirmede 7 numara ile yarışan Johanna Chrustowska Ptock birinci olup 2013 yılı Polonya güzeli seçildi. Ptock'a tacını geçen yılın kraliçesi Angelika Staros taktı. 5 numaralı Anna Maria Lenarcik üçüncü, ikinci ise 4 numara ile yarışan Justyna Trusewich elde etti. Joanna Grzybowska'nın, 'Marmaris Güzeli' seçildiği yarışmada beş güzele de sponsor firmaların adını taşıyan güzellik unvanları verildi. Yarışmada Marmaris ve Polonyalı dans grupları gösterilerini sergiledi. - Marmaris

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güzellik Yarışması Marmaris Polonya Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title