Haberler

Yunusemre Belediyesi kendi binasına taşındı

Güncelleme:

Manisa'nın Yunusemre Belediyesi, bir kompleks projesini daha tamamlıyor.

Manisa'nın Yunusemre Belediyesi, bir kompleks projesini daha tamamlıyor. İçerisinde belediye hizmet binası, gençlik merkezi, yeraltı otoparkı, klasik ahşap sanatları müzesi, nikah salonu, ticaret merkezi, saat kulesi ve meydanın bulunduğu proje tüm hızıyla devam ederken; belediye hizmet binası tamamlandı. Yunusemre Belediyesi, kendi binasında vatandaşına hizmet vermeye başladı.

Vizyon projeleriyle dikkat çeken Yunusemre Belediyesi, bir dev projesini daha tamamlama aşamasına geldi. Yüzüncü Yıla Yüz Proje çerçevesinde Saruhanbey Camii ve Meydan Restoran Kafe ile belediye hizmet binasının tamamlandığı proje içerisinde gençlik merkezi, yeraltı otoparkı, klasik ahşap sanatları müzesi, nikah salonu, Mavi Çarşı (ticaret merkezi), saat kulesi ve meydan yer alıyor. Belediye hizmetleri, bir süre boyunca Manisa Ticaret ve Sanayi Odası ek binasında yürütülmüştü. Hizmet binasının tamamlanmasıyla Yunusemre Belediyesi, kendi binasına taşındı. Akmescit Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı No: 157 adresinde hizmet verecek Yunusemre Belediyesi'nde hummalı bir çalışma yürütülüyor. Bir prestij projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, "Yüzüncü Yıla Yüz Proje dahilinde hayata geçirdiğimiz kompleks projemizde bildiğiniz gibi kentin en güzel ibadethanelerinden biri olan Saruhanbey Camii'ni Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla ibadete açtık. Yine proje içerisinde yer alan kent meydanı, yer altı otoparkı, gençlik merkezinin yapımı devam ederken; belediye hizmet binamızı tamamlayarak taşındık. Çevre ve meydan düzenlememiz devam ediyor. Kısa bir süre içerisinde tamamlamayı planladığımız projemiz kentimize hayırlı olsun" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Yunusemre Manisa Belediye Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title