Haberler

Yavaş'ın seçim afişi skandalı: Turgut Altınok'un afişlerini indirtti

Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın seçim yarışına ait skandal görüntüler ortaya çıktı. Yavaş, rakibi Cumhur İttifakı adayı Turgut Altınok'un seçim afişlerini zabıtalara indirtti. Yavaş, daha önce de Altınok'un reklam afişlerinin önüne beton döktürüp dev totemler diktirmişti.

Yaklaşan 31 Mart seçimleri öncesinde Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekiplerinin, Cumhur İttifakı adayı Turgut Altınok'un afişlerini indirdiği kameralara yansıdı. Bu görüntüler seçim sürecinde Ankara'da yarışın adil olmadığı yönünde yorumlar yapılmasına neden oldu. Geçtiğimiz günlerde ise reklam panolarındaki Turgut Altınok'un reklam afişlerinin önüne beton dökülmüş ve dev totemler dikilmişti.

Yavaş'ın seçim afişi skandalı: Turgut Altınok'un afişlerini indirtti

"ANKARA'DA AYRIMCILIĞI KALDIRDIK" DEMİŞTİ

Ocak ayında Keçiören'de seçim bürosu açılışında konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Tüm çamurlara rağmen Ankara'nın kaldırımlarından ayrımcılığı, kin ve nefreti söktük" açıklamasını yapmıştı. Aynı Mansur Yavaş'ın Cumhur İttifakı ABB Adayı Turgut Altınok'un seçim afişlerini engellemesi dikkat çekti.

Yavaş'ın seçim afişi skandalı: Turgut Altınok'un afişlerini indirtti

DÜRÜST VE ADİL BELEDİYECİLİK SÖZLERİ

Ankara'ya dürüst ve adil belediyecilik anlayışını getirdiklerini her fırsatta dile getiren Mansur Yavaş, yerel seçimler öncesi Turgut Altınok'u engellemek için belediye imkanlarını kullanması akıllarda sorulara neden oldu.

BELEDİYE EKİPLERİNİ SEFERBER ETTİ

Önce Altınok'un afişinin yer aldığı duvarın önüne dev totem diktiren Yavaş, bu kez de sokağa asılı afişleri zabıta ekiplerine toplatarak belediye ekiplerini rakibini engellemek için adeta seferber etti

Kaynak: Haberler.com / Politika

Turgut Altınok Mansur Yavaş Ankara 3.Sayfa Politika Haberler

500

Yorumlar (14)

Demir Acer :

Mansur Yavaşi adam gibi adam sanmıştım, demekki yanılmışım.

108
71
yanıtYanıtla
Seko Seko:

Bu adamı severdim ama hırsına yenik düştü hırsına yenik düşen kişiden her zaman zarar gelir

98
50
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

iyide akpli belediyeler yapmıyormuydu bunu :))

44
73
yanıtYanıtla
veli İdi:

Çok ayıp.yaparmı hiç? Bölücülük yapma:)))

yanıt14
yanıt38
Kasap emrah:

O bunu yapıyor bu bunu yapıyor demek olayı meşrulaştırır yanlışsa yanlıştır.

yanıt24
yanıt7
Teoman H.:

Sezarın hakkı sezara , etme bulma dünyası melih gökçekin mansur başkana yaptıklarının yanında deve dişi gibi kalır bunlar

33
66
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

chp budur 100 yıldır böyleydi

63
32
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

100 yıl öncesinden bahsettiğine göre sende en az 120 yaşında olmalısın

yanıt1
yanıt6
Gam sız:

Mansurun totosu tutuş mus

42
22
yanıtYanıtla
veli İdi:

Vaaay,oooo,skandala bak. Nasıl olur böyle bir skandal. Aman Allahım. Hiç bir AKP’li nin yapmadığı birşey. İlkdefa Mansur Başkan yapmış. Olamaz böyle bir SKANDAL. Nasıl bit başlık bu Allah aşkına. Sakin ol kral sanki gerçek skandal görmemiş gibi..

14
36
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title