Haberler

Van gündem haberi | Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Edremit'teki esnaf ziyaretlerinde konuştu

Güncelleme:

Edinilen Van haberine göre Balıkesir'in Edremit ilçesinde esnaf ziyaretleri yapan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, basın toplantısı düzenledi.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde esnaf ziyaretleri yapan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, basın toplantısı düzenledi. İnce, "Yurt dışı hayali kurun. Ama okumak için kurun. Staj yapmak için kurun. Memleketi terk etmek falan yok. Yok öyle yağma" dedi.

Burhaniye ve Edremit'te bir dizi esnaf ziyareti gerçekleştiren Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Edremit'te bir basın toplantısı düzenlendi. Gençlere seslenen ve yurt dışı hayallerini okumak için kurun diyen İnce, "Yurt dışı hayali kurun. Ama okumak için kurun. Staj yapmak için kurun. Memleketi terk etmek falan yok. Yok öyle yağma. Siz giderseniz, sokakları kimle temizleyeceğiz. Yanan ağaçları yerine kiminle ekeceğiz, biz ihtiyarlar mı ekeceğiz? Sizinle ekeceğiz. Gölleri kimle koruyacağız? Sizinle koruyacağız. Gideceksiniz Almanya'ya, Fransa'ya, Amerika'ya, Japonya'ya, okuyacaksınız geri döneceksiniz. Bu topraklar bizim. Bu topraklara sahip çıkacağız. Hepinizi göreve davet ediyorum. Türk gençliği bu sorunu çözecektir. Buna da inanıyorum ve bir nefer gibi çalışmanızı istiyorum" dedi.

Partisinin her türlü terörü en başından bu yana kınadığını ifaden Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce "Bizim partimizde terörün her türlüsünü kınayacaksın. Her türlüsü. PKK, DEAŞ, DHKP-C, FETÖ fark etmez. Teröre karşı net bir duruşumuz var bizim. Terörün her türlüsü. Öyle yağma yok. Oyu varmış, gizli görüşelim. Yok kardeşim. PKK'yı kınamıyorsan FETÖ'yü kınamıyorsan DEAŞ'ı kınamıyorsan istemiyoruz. Git terör sempatizanı başka parti var. Onlara gidebilirsin" dedi.

Hükümetin Libya politikasını desteklediklerini ifade eden Genel Başkan İnce, "Biz Libya konusunda destekliyoruz hükümetin yaptığını. Libya'da olmalıyız. Çünkü Mavi Vatan'ı savunuyoruz. Ama Suriye konusunda hükümeti desteklemiyoruz" dedi.

Altılı masanın, iktidarın yöntemlerini kullanmaya başladığının altını çizen İnce, "İttifaklar bu sistemin bir gerçeği. Fakat sonuç çıkması lazım. Bir sonuç henüz aday falan çıkmadı ortaya. Başarılar diliyorum kendilerine. Erdoğan'ın yöntemlerini çok kullanmaya başladılar. Erdoğan marketleri suçluyor, onlar da marketleri suçluyor. Kolaylıklar diliyorum" dedi.

Muharrem İnce, daha sonra basına kapalı olarak gençler ve partililer ile bir araya geldi.

(Emrah Elmas/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Memleket Partisi Muharrem İnce Edremit Yerel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title