Haberler

Ümit Özdağ'ın iddiasına Bakan Varank'tan sert tepki: İspat edersen istifa etmeye hazırım

Güncelleme:

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın Bakan Varank'a yönelik "İki yeğenini kamuda üst bir pozisyona yerleştirdi" sözleri tartışma yarattı. Özdağ'a sosyal medyadan sert bir şekilde yanıt veren Varank, "Bu yalanını ispat edersen ben istifa etmeye hazırım, edemezsen sen partinden ve vekillikten istifa edecek misin alçak müfteri!" dedi. Tartışmanın uzaması üzerine her iki isim birbirlerine yönelik paylaşımlar yapmaya devam etti.

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, yaptığı bir konuşmada Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ı hedef aldı. Özdağ, Bakan Varank'ın iki yeğenine torpil yaptığını ifade etti. Özdağ'ın çıkışına Varank'tan yanıt gecikmedi. İki isim sosyal medya üzerinden birbirine girerken, Bakan Varank Özdağ'ı iddiasını ispatlamaya davet etti.

"İKİ YEĞENİNİ DEVLET KURUMUNA YERLEŞTİRDİ"

Özdağ, yaptığı konuşmada "Mustafa Varank, 'ilk düşünceniz istihdam edilmek olmasın' diye Türk gençlerine bir çağrıda bulunmuş. Bu çağrıyı yapan Varank iki yeğenini bir devlet kurumuna yerleştirdi. Hem de üst bir pozisyona. Normalde o kurumda çalışanların 20 yılda geldiği bir konuma. Sonra bu yeğenler olumsuz bir işe karıştılar. Bunun üzerine Varank tarafından o kurumdan alınıp başka bir kuruma alındılar. İnsanda bir utanma olur." dedi.

"İSPAT EDERSEN İSTİFAYA ETMEYE HAZIRIM"

Özdağ'ın bu konuşmasını alıntılayarak Bakan Varank ise sosyal medyadan sert bir şekilde yanıt verdi. Varank, "Bu ahlaksız provokatör de bana bulaşmaya çalışmış. Benim bırakın kamuda çalışanı, çalışan bir yeğenim yok. Hepsinin yaşları küçük. Bu yalanını ispat edersen ben istifa etmeye hazırım, edemezsen sen partinden ve vekillikten istifa edecek misin alçak müfteri!" şeklinde konuştu.

Ümit Özdağ'ın iddiasına Bakan Varank'tan sert tepki: İspat edersen istifa etmeye hazırım

"OLAYI GAYET İYİ ANLADIN"

Bunun üzerine yanıt veren Özdağ, "Terbiyeli konuş. Sen kimlerden bahsettiğimi ve olayı gayet iyi anladın. Ahlaksız da sensin müfteri de sensin. Türk gençlerinin umutlarını yıkan bir zihniyetin temsilcisisin sen." ifadelerini kullandı.

Ümit Özdağ'ın iddiasına Bakan Varank'tan sert tepki: İspat edersen istifa etmeye hazırım

"YALANINI İSPAT ET, HODRİ MEYDAN"

Özdağ'a bir kez daha yanıt veren Bakan Varank, "Lafı gevelemeyi bırak da yalanını ispat et. Hadi hodri meydan! Kimmiş benim yeğenim? Hangi mahkeme ne karar vermiş? İspat etmeyen sadece müfteri değil aynı zamanda alçaktır!" dedi.

Ümit Özdağ'ın iddiasına Bakan Varank'tan sert tepki: İspat edersen istifa etmeye hazırım

Mesut Şahin
Haberler.com - Politika

Mustafa Varank Ümit Özdağ Haberler

500

Yorumlar (10)

osmanlı:

Çamur at izi kalsın..Bunun adına da muhalefet diyorlar....

27
16
yanıtYanıtla
Mavi Mavi:

Bu Ümit Özdağ,kimi örnek alıyor acaba.....?Nasıl bir kirli siyasete giriştiler!Varsa elinde belgeler ispatlarsın öyle ben söylerim,onlar olmadığını ispatlasın olmaz!Bunun adı gündemde kalmak yoksa kıyıda köşede kalacak!

25
10
yanıtYanıtla
Zamanla Akıllanan Adam:

bir şekilde gündemde kalmak için yaln ve iftiralara devam. bakanın sosyal medya hesaplarını takip edin sadece 1 hafta takip edin Türkiyemiz için nasıl çalıştığını anlayabilirsiniz.

16
7
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

evet gecesini gündüze katmış vatan için çalışıyor:)))))

yanıt2
yanıt0
bekir yapici:

68 yasindayim varank gercekten birilerini bir yere yerlestirmismidir bilemem ama bildigim her ikdidara yönetime makama gelen koltuk kapanlarin bir cogunun hisim akrabasina kiyak yaptigi kolayliklar sagladigi atadigi ise aldirdigidir malesef torpil ihtimas adam kayirma haksiz kazanc ülkemizin adeta genetik hastaligi gibi.

18
3
yanıtYanıtla
Smgoll Sim:

Özdağ ağzına gelen herşeyi söylemişsin de bir tek işe alınan yegenlerin ismini söylememişsin. Madem var isimleri nerede ne işte çalışıyorlar açıkla. Bekliyoruz

13
1
yanıtYanıtla
osmanlı:

Bu adam in provakasyon kokmayan, doğru ve akıllıca beyanlarını ve çözüm önerilerini ne zaman göreceğiz acaba. Adam resmen alenen çamur siyaseti yapıyor. Bu adamları zamanında başımıza vekil olarak sokanlar hesaba çekilmeli önce.

10
4
yanıtYanıtla
Mehmet Gündüz:

hadi adam diyeceğini demiş, ispatla madem.

11
1
yanıtYanıtla
Osman Kara:

Evet ümitsiz Özdağ cevap ver bakalım şehit abisine ...

5
3
yanıtYanıtla
Yusuf Ayan:

En sevdiğim bizim magazinimizde bu :)

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title