Haberler

Uğurlu: "Yeni Döneme Hep Birlikte Yeni Hedeflere Doğru Emin Adımlarla İlerliyoruz"

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, millete hizmetkar olmanın verdiği onur ve gururla yeni döneme hep birlikte yeni hedeflere doğru emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, millete hizmetkar olmanın verdiği onur ve gururla yeni döneme hep birlikte yeni hedeflere doğru emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.

Kemalpaşa Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Arif Uğurlu, yoğun seçim çalışmaları programına hız kesmeden devam ediyor. Miting programı, mahalle ziyaretleri, esnaf ziyaretleri, kahvehane toplantıları, ev ziyaretleri gibi birçok ortamda vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Uğurlu, hem 5 yıllık dönemde ilçeye kazandırdığı eserleri anlatıyor hem de yeni dönemde yapacağı projeleri paylaşıyor. 31 Martta gerçekleştirilecek olan seçimlerin sadece yerel seçimlerden ibaret olmadığını da vurgulayan Uğurlu, "Bu aziz millete ve vatana karşı oynanmak istenen oyunlara yine bu aziz millet gerekli cevabı verecektir. Biz milletimize güveniyoruz" şeklinde konuşarak seçimlerin önemini de anlatıyor.

"Karnemizde hiç kırık notumuz yok"

Sarılar Mahallesi'nde, Kemalpaşa AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Demirtaş ve belediye meclis üyeleri ile birlikte mahalle sakinleriyle bir araya gelen Uğurlu, millete hizmetkar olmanın verdiği onur ve gururla yeni döneme hep birlikte yeni hedeflere doğru emin adımlarla ilerlediklerini aktardı. Uğurlu, 5 yıl boyunca gece-gündüz demeden millete hizmet için durmadan, yorulmadan çalıştıklarını vurgulayarak, Kemalpaşa'da Sarılar'dan Beşpınar'a, Kızılüzüm'den Damlacık'a kadar bütün mahallelere hizmet ettiklerini dile getirdi. Uğurlu, "Şimdi yaptığımız hizmetleri sizler biliyorsunuz. Hiç kimseyi geri çevirmedik. Vatandaşlarımızın ve muhtarlarımızın bütün isteklerine elimizden geldiği kadarıyla olumlu yanıt verdik. Yeni dönemde de Kemalpaşa'da gönül belediyeciliği ile hizmet belediyeciliği anlayışını inşallah sizlerin de destek ve duaları ile sürdüreceğiz. Bizim derdimiz seçilip Belediye Başkanı olmak değil. Bizim tek derdimiz var millete hizmet etmek. Sizler 31 Mart günü kime oy vereceğinizi çok iyi biliyorsunuz. Biz sizlere güveniyoruz. Hamdolsun bizim karnemiz pekilerle dolu. Karnemizde hiç kırık notumuz yok. Bugün sizlerin karşısında kibirlenmeden, sizlere hizmetkar olmayı büyük bir gurur ve onurla anlatıyoruz. İnşallah hep birlikte yeni hedeflere doğru da yine sizlerle birlikte ilerleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli'nin İzmir'in bir ilçesi olan Kemalpaşa'da Arif Uğurlu'nun belediye başkanlığına ihtiyaç duymadığını belirten Uğurlu, seçimlerin önemine vurgu yaptı.

"Bu necip millet onlara gereken cevabı 31 Martta verecektir"

Uğurlu, konuşmalarını şöyle sürdürdü:

"İki büyük lider kalkacak, Türkiye'de belediyeleri kazanmak için ittifak yapacak. Bütün şer odakları da bu ittifakın karşısında durmak için bir araya gelecek. Şöyle bir düşünmemiz gerekiyor; kim kiminle bir arada diye. Mesele Kemalpaşa'da Arif Uğurlu'nun belediye başkanı olması değil; mesele bu aziz millet ile bu aziz vatandır. Milletimizin ve vatanımızın üzerinde çok büyük bir oyun oynanmak isteniyor. Bunu da yerel seçimlerde başarılı olursak yapabileceklerini düşünüyorlar. Allah'a hamdolsun bizim milletimize olan güvenimiz ve inancımız tam. Bu necip millet onlara gereken cevabı 31 Martta verecektir."

Uğurlu, yaptığı konuşmanın ardından vatandaşları dinleyip sohbet etti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Arif Uğurlu Kemalpaşa Haberler

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Bakmadan Geçme

Mauro Icardi serbest kalma, çıkış maddesi var mı? #129300 Icardi instagram'da Galatasaray'ı sildi mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 6 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 6 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 6 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 6 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Anthony Martial Galatasaray'a gelecek mi? Transferde son durum Fransa Lüksemburg maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Lüksemburg hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title