Haberler

Türkiye Değişim Partisi, CHP'ye katıldı

Güncelleme:

CHP listelerinden milletvekili seçilen Türkiye Değişim Partisi lideri Mustafa Sarıgül, CHP Parti Meclisi toplantısında TDP'nin CHP'ye katılımının onaylandığını duyurdu. Sosyal medyadan açıklama yapan Sarıgül, "Bu kararla TDP-CHP bütünleşmesi tamamlanmıştır" dedi.

Seçimlere CHP listelerinden girerek Erzincan Milletvekili seçilen Türkiye Değişim Partisi (TDP) lideri Mustafa Sarıgül, dün akşam CHP Parti Meclis toplantısı gerçekleştirilirken sosyal medyadan bir açıklama yaptı. Sarıgül, TDP'nin CHP'ye katılımının onaylandığını duyurdu.

"TDP-CHP BÜTÜNLEŞMESİ TAMAMNLANMIŞTI"

Sarıgül Twitter'dan yaptığı açıklamada, "CHP Parti Meclisi şu an itibariyle Türkiye Değişim Partisi'nin CHP'ye katılımını onaylamıştır. Bu kararla TDP-CHP bütünleşmesi tamamlanmıştır. Bu bütünleşme ülkemiz ve demokrasimiz açısından sevindirici ve gurur vericidir" ifadelerini kullandı.

Türkiye Değişim Partisi, CHP'ye katıldı

GÖREVDEN ALMALAR KESİNLEŞTİ

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında saat 13.00'de başlayan Parti Meclisi toplantısı, yaklaşık 12 saat sürdü. Toplantıda görevden alınan başkanların itirazları reddedilerek, görevden almalar kesinleşti. 60 üyeli PM'de üçte iki çoğunluk olan 40 oya ulaşılması durumunda başkanlar görevlerine geri dönebilecekti.

Toplantıda başkanlara çıkan ret-kabul oyları şu şekilde:

  • Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün: 35 ret - 26 kabul
  • Ağrı İl Başkanı Nihat Aslan: 31 ret 30 kabul
  • Kayseri İl Başkanı Zeki Özkan: 33 ret 28 kabul
  • Muş İl Başkanı İsmail Adanur: 30 ret 31 kabul 2 çekimser oy aldı.

Mesut Şahin
Haberler.com - Politika

CHP Parti Meclisi Mustafa Sarıgül Milletvekili Türkiye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

Ufuk Gökceoglu:

AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE

39
7
yanıtYanıtla
Ali Kelesoglu:

Sedat pekerin anlatımlarında Mehmet Ağar'ın oğlu ile geçen muhabbetlerde Sarıgül'ün oglu da vardı. Yani bunların bir omurgası yok bunlar siyaset nerdeyse orada bunların, karakterleri sıvı oldukları için bulundukları kabın şeklini alıyorlar.

37
5
yanıtYanıtla
Yucel Cakir:

bi vekilliğe pariyi satmak budur bence. Madem ayrınız gayrınız yoktu CHP ile o zaman neden parti kuruyorsun ? Siyasi ayak oyunları bu kadar alenen oynanan bir şey mi ?

33
5
yanıtYanıtla
o zen:

Sarıgül chp den gidince aç kaldı. Chp de ekmek elden su gölden. Chp de babadan oğula geçen sistem bitmeli. Kadın kolları gençlik kollara çalışmıyor. Chp bi sirkelense kemalden de bi kurtulsa Tek başına iktidar olur.chp nin başına Erkan Baş gibi adam lazım

18
18
yanıtYanıtla
Temel Temel:

CHP mezhepçilik partisi olmuştur. çaktırmadan dümeni verecek buna

24
3
yanıtYanıtla
hikmet yaşar:

akp mezhep partisi değil mi

yanıt0
yanıt0
Demir Acer :

Sarıgül içeride şimdi başlıyor tiyatro

24
2
yanıtYanıtla
DOĞAN KEMER :

hayırlı olsun

9
12
yanıtYanıtla
aristoteles:

sarıgül gelecek galıba akp destekcisi chp ye

7
7
yanıtYanıtla
Demir Acer :

ikisindende bir cacik olmaz kisacasi chp nin su andaki kadrosu ile sittin sene secim kazanamaz

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title