Haberler

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın Selendi ve Kula'da seçim çalışmalarına devam ediyor

Güncelleme:

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, CHP Milletvekili adayları ile birlikte Selendi ve Kula'da esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Başkan Akın, Kemal Kılıçdaroğlu'nun önderliğinde Türkiye'nin daha aydınlık günlerin beklediğini söyledi.

Selendi ve Kula'da seçim çalışmalarına devam eden Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, "Hukukun ve demokrasinin egemen olduğu, hiçbir vatandaşımızın ötekileştirilmediği, kardeşçe yaşadığı aydınlık bir ülkeyi hep birlikte kuracağız. 13. Cumhurbaşkanı'mız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun önderliğinde ülkemiz güzel yarınlara, aydınlık ve refah dolu günlere kavuşacak" dedi.

Başkan Akın, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde CHP Milletvekili adayları ile birlikte Selendi ve Kula'nın farklı noktalarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Akın ilk olarak CHP Manisa Milletvekili adayı Aysun Helvacıoğlu, CHP Selendi İlçe Başkanı Selim Kurt, Turgutlu Belediye Meclis üyeleri Aydın Ercan ve Barış Erbaş, CHP Turgutlu Gençlik Kolları Başkanı Esin Küçükler ile birlikte Selendi'de esnafla ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Başkan Akın, daha sonra CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen ile birlikte Turgutlu Eski Manisa Yolu ile Erbiller Sanayi Sitesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Başkan Akın'ın esnaf ziyaretlerinde, CHP Turgutlu İlçe Başkanı Hüseyin Oğuz, Saadet Partisi İlçe Başkanı İsmail Özdemir ve partililer de yer aldı. Akın, günün ilk saatlerinden itibaren başlayan seçim çalışmalarını Kula'da noktaladı.

Başkan Akın, akşam saatlerinde yaptığı ziyaretlerde ise CHP Milletvekili adayı Aysun Helvacıoğlu, CHP Kula İlçe Başkanı Osman Kasırga, Turgutlu Belediye Başkan Yardımcıları Fırat Honaz, Ahmet Daşkan, Turgutlu Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Akın gün boyu devam eden ziyaretlerde Turgutlu Belediyesi'nin dört yıllık çalışmalarının yer aldığı dergiyi vatandaşlara vererek çalışmalarını anlattı.

Başkan Akın, esnaf ve vatandaşların taleplerini dinleyerek, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı döneminde Türkiye'yi daha aydınlık günlerin beklediğini söyledi. Akın, şöyle konuştu:

"Milletin iktidarında önce memleketimize daha sonra tüm Türkiye'ye bahar gelecek, her şey çok daha farklı ve güzel olacak. Bizim bu ülkeye sözümüz var. Memleketimize baharı getireceğiz. Hukukun ve demokrasinin egemen olduğu, hiçbir vatandaşımızın ötekileştirilmediği, kardeşçe yaşadığı aydınlık bir ülkeyi hep birlikte kuracağız. 13. Cumhurbaşkanı'mız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun önderliğinde ülkemiz güzel yarınlara, aydınlık ve refah dolu günlere kavuşacak."

Kaynak: ANKA / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Milletvekili Çetin Akın Turgutlu Turgutlu Türkiye Selendi Kula Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title