Haberler

Canlı yayında soruldu! Temel Karamollaoğlu'ndan, "Erbakan'ın kemiklerini mi sızlattınız?" sorusuna yanıt

Güncelleme:

6'lı Masa liderlerinin cumhurbaşkanı adayı olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adını açıkladığı etkinlik, Saadet Partisi Genel Merkezi önünde gerçekleşmişti. Hem bu durum hem de Saadet Partisi'nin siyasette izlediği yol, bazı çevrelerin tepkisini çekmişti. Bu konu Saadet lideri Temel Karamollaoğlu'na, "Erbakan'ın kemiklerini mi sızlattınız?" şeklinde soruldu. Karamollaoğlu, "Bu arkadaşlar maalesef cahil." yanıtını verdi.

Millet İttifakı'nın 6 lideri, geçtiğimiz hafta Saadet Partisi Genel Merkezi'ndeki zirvenin ardından kalabalık bir topluluğun önüne çıkarak cumhurbaşkanı adaylarının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu açıkladı.

SAADET PARTİSİ ÖNÜNDE AÇIKLANMASI TEPKİ ÇEKTİ

Açıklamayı ise liderlerin en büyüğü olan Saadet lideri yaptı. Bu tarihi ana ilişkin görüntüler sosyal medyada kısa sürede gündem olurken, adayın Saadet Partisi Genel Merkezi önünde açıklanmasına yönelik bir takım tepkiler de yer aldı.

Canlı yayında soruldu! Temel Karamollaoğlu'ndan, 'Erbakan'ın kemiklerini mi sızlattınız?' sorusuna yanıt

"BU ARKADAŞLAR CAHİL"

Tepkilerin ardından Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu canlı yayında soruları yanıtladı. Karamollaoğlu, "Sizi Erbakan'ın kemiklerini sızlatmakla suçluyorlar ne düşünüyorsunuz? Gerçekten Erbakan'ın kemiklerini sızlattınız mı?" sorusunu yanıtladı. Saadet lideri, "Bu arkadaşlar bu tavırlarıyla Erbakan hocamızın kemiklerini sızlatıyor desek yanlış olmaz. Bu arkadaşlar maalesef cahil. Bunu böyle söylemek mecburiyetindeyim. Biliyormuş gibi konuşuyor ama belki kimin etkisi altında kaldığını bile bilmiyor." dedi.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

Temel Karamollaoğlu Kemal Kılıçdaroğlu Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (22)

Haşim Örnek:

Tabanımızda bu arkadaşların etkisi yok diyor beyfendi sen seçimde göreceksin etkiyi. Bu saatten sonra Saadet partisinin İslam dininde örtüşen hiçbir yanı kalmamıştır.

206
84
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

Erbakan hocanın da islam ile örtüşen yönü kalmadığı için mi birileri ayrılıp başka parti kurdular

yanıt9
yanıt34
Ibrahim Caliskan:

erbakan ecevit ile ittifak kurdumu sen onu söyle..

yanıt26
yanıt37
Mehmet Yilmaz:

Fikri,zikri,siyaset anlayışı,dünya görüşü,kısacası. NEYDÜ belirsiz biri işte Şunun arkasından gidilirmi allah muhafaza

159
57
yanıtYanıtla
Yavuz sivas:

Sizin peşinizden gidenlere eyvah eyvah!!

113
35
yanıtYanıtla
ERKAN :

erbakan hocaya zamanında kimler neler yaptı belli.

104
14
yanıtYanıtla
Oya:

Kendisi akıllı eleştiri yapanlar cahil diyor ..tazminat ödememek için yorum yapmıyorum....

64
26
yanıtYanıtla
uemit delibas:

amm sunuda bilinki Saadet Parililer Kilicdarogluna vereceğine RTE kesin oy verirler .. beni görüşüm daha Allahi Peygamberi bilmeyen bu ülkeye ne faydası olur bilmem.. ama bu güne kadar verdigi sözleri yerine getiremeyen insandan ne beklenir .. RTE hemen hemen her sözünü tutmus bir lider..

63
26
yanıtYanıtla
Geliyor Az Kaldı:

Sanırım hiciv yapıyorsunuz.

yanıt8
yanıt10
Hamit Gündoğdu:

Esasen Rahmetli Erbakan'ın AKP için söyledikleri kayıtlarda var. Ona bakın ve kimin Erbakan'ın ruhunu rahatsız ettiği ortaya çıkar. Ve hakikaten cahillik etmeyin.

21
50
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title