Haberler

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçenin geleceği için çalışmalarını sürdürüyor

Güncelleme:

Gönül belediyeciliği anlayışıyla hareket eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçe halkıyla istişare toplantıları düzenleyerek gelecek planlamaları hakkında fikir alışverişinde bulunuyor. Togar, ilçenin huzurlu ve mutlu bir yaşam alanı olması için gece-gündüz çalıştıklarını belirtti.

Samsun'un Tekkeköy İlçe Belediye Başkanı Hasan Togar, "İlçemizin geleceğini daha aydınlık bir şekilde oluşturabilmek için tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte gece-gündüz demeden çalışıyoruz" dedi.

Gönül belediyeciliği parolasıyla çalışmalarına devam eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçe halkıyla bir araya gelerek istek, görüş ve önerilere kulak vermeyi sürdürüyor. Bu kapsamda her gün yoğun bir program yürüten Başkan Togar, son olarak Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Topçu ve muhtarları ziyaret ederek istişare toplantısında bir araya geldi. Toplantıda Tekkeköy'ün geleceğine dair büyük hayalleri omuz omuza gerçekleştirme yolunda atılacak adımlar ve mahallelerdeki öncelikler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

"Çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz"

Tekkeköy'ü herkesin huzurla yaşayacağı bir ilçe haline getirmek için durmak bilmeden çalıştıklarını söyleyen Başkan Hasan Togar, "Tekkeköyümüzün geleceğini daha aydınlık bir şekilde oluşturabilmek için tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte gece-gündüz demeden emek veriyoruz. Herkesin yaşamaktan keyif alacağı bir ilçe için çalışıyoruz. Tekkeköyümüzü Samsun'un en mutlu ve en huzurlu yaşam alanı yapacağız. Bu hedefimiz için de dur durak bilmeden daima çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

"Hizmet kadar gönül kazanmakta önemli"

Togar, toplantı sonrası muhtarlarla birlikte ilçedeki iş yerlerini ziyaret edip iş yeri sahipleri, çalışanları ve vatandaşlarla bir araya geldi. "Vatandaşlarımızın güzel temennileri ve yüzlerindeki tebessüm, çalışma azmimizi daha fazla perçinleyerek motivasyonumuzu kat kat arttırıyor" diyen Togar, ilçede yapılan hizmetler kadar vatandaşın gönlünü kazanmanın da önemli olduğunu belirtti.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar son olarak Filistin'e destek etkinliğine katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Hasan Togar Tekkeköy Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title