Haberler

Tartışma yaratan seccade fotoğrafında yanındalardı! Kılıçdaroğlu, 3 ismi de aday yapmadı

Güncelleme:

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ayakkabı ile seccadeye bastığı fotoğraf gündem yaratmıştı. Gelişmelerin ardından özür dileyen Kılıçdaroğlu'nun dün açıklanan vekil aday listesinde o fotoğraflarda yanında bulunan 3 vekil aday adayına da yer vermediği ortaya çıktı.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçadaroğlu'nun ayakkabı ile seccadeye basarken verdiği poz gündem olmuştu.

ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Fotoğrafın gündem olmasının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Üzgünüm, seccadeyi göremediğim için çok üzgünüm. Dünyada kimseyi incitmek istemem, hele milletimi asla. Buradan istismarcılık yapanları ve kullandıkları propaganda aparatlarını da milletimizin vicdanına bırakıyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Tartışma yaratan seccade fotoğrafında yanındalardı! Kılıçdaroğlu, 2 ismi de aday yapmadı

O İSİMLERE LİSTEDE YER VERMEDİ

Konunun gündem olmasının ardından dün siyasi partiler milletvekili aday listeleri açıklandı. CHP'nin listesinde en dikkat çeken noktalardan biri de Kılıçdaroğlu'nun seccade fotoğrafında yanında yer alan Cavit Kılıç, CHP Düzce Milletvekili Aday Adayı Azade Ay ve CHP İstanbul 2. Bölge Aday Adayı Avukat Ali Acar'ın listelerde bulunmaması oldu.

Tartışma yaratan seccade fotoğrafında yanındalardı! Kılıçdaroğlu, 3 ismi de aday yapmadı

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

Halil furkan:

Allah hiçbirinize fırsat vermesin, islam düşmanları, itiraf edin çıkın mertçe biz bize söyleneni yaptık kasıtlı yaptık deyin olsun bitsin,

30
38
yanıtYanıtla
Halit Dursun:

bilerek yapmamis mis da.. gec bunlari bay bay kemal.... bilerek yap sonra tepki gelince özür dile... yemez.... bunlari unutmaz milletimiz... hesabi 14. mayisda keserler.....

33
18
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Akilli by Kemal bende olsam öyle yapardim

27
5
yanıtYanıtla
Reis şeker:

Fıkıhta buna ihanet denir sen keramet göstermeye çalıştıkça daha fazla batmak :))

8
17
yanıtYanıtla
cemil karaca :

Bay kemal sizide harcadı gerçi önemli değil onuda 14 mayısta bu millet layık olduğu yere koyacak.

2
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title