Haberler

"35 yıldır hiçbir şey yapmıyoruz ama halk memnun" diyen CHP'li başkan kendini böyle savundu: İroni yaptım

Güncelleme:

Katıldığı bir televizyon programında söylediği, "35 yıldır aynı şeyleri, proje dosyasına koyuyoruz, hiçbirini de yapmıyoruz ama halk memnun" sözleriyle gündeme gelen CHP Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Nezih Anıl açıklama yaptı. Röportajdan sözlerinin cımbızla çekildiğini savunan Anıl, "Benim ironi şeklinde yaklaşımım içinden cımbızlanarak çekilmiş ve orada ulusal basına yansımış duruyor. Ama dünyanın hizmeti yapıldı şu ana kadar." ifadelerini kullandı.

CHP Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Nezih Anıl'ın katıldığı yerel TV kanalında söylediği sözler gündem oldu. Anıl, "35 yıldır aynı şeyleri, proje dosyasına koyuyoruz, hiçbirini de yapmıyoruz ama halk memnun." dedi.

"BEN İRONİ ŞEKLİNDE YAKLAŞTIM"

Nezih Anıl, çok konuşulan sözlerinin ardından yeni bir açıklama yaptı. Sözlerinin cımbızla çekildiğini, ironi yaptığını belirten Anıl şunları söyledi: "Röportaj verdiğim arkadaş sürekli Cumhuriyet Halk Partisi'ni yıpratma adına bana baskı yapıyordu. Zaten Cumhuriyet Halk Partisi 2009'dan günümüze gelesiye kadar toplamda 7 senelik bir dönemde Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli'yi yönetiyor. Onun sorusuna ben ironi şeklinde yaklaştım. 35 yıldır bir şey yapılmıyor, evet yapılmadan seçiliyor.

"İÇİNDEN CIMBIZLANARAK ÇEKİLMİŞ"

Yani yapılmadan hiçbir hizmet vermeden birisi seçilebilir mi? Yani Halil beye baskı yapmaya çalışıyordu. Halil bey zaten 1994'den 2009'a kadar Anavatan Partisinden belediye başkanlığı yaptı ve bir sürü eser bıraktı, hala da hizmetlere devam ediyor. Arkadaşa benim ironi şeklinde yaklaşımım içinden cımbızlanarak çekilmiş ve orada ulusal basına yansımış duruyor.

"HİÇ ÇALIŞMADAN BİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLEBİLİR Mİ?"

Ama dünyanın hizmeti yapıldı şu ana kadar. Ereğli suya boğuldu, Ereğli mevcut oturulan belediye binası, terminal binası, katlı otopark, pazaryeri ve sayamayacağım bir sürü eser var. Hiç çalışmadan bir belediye başkanının seçilme şansı var mı? Yok."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Zonguldak Politika Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (4)

Selim Güler:

Ne ironisi gercegi yazmis.Hicbirsey yapmiyorsunuz devamli para yiyorsunuz.

73
8
yanıtYanıtla
Blackened:

Malumun ilanı, laf arasında değil baya itiraf niteliğinde söylenmiş bir söz. Kendi teşkilatlarında tepki görüp çevir kazı yapmış garibim. Yılmaz Özdil niye kalem biraktirildi eleştirdi diye mesela?

46
6
yanıtYanıtla
Ayaz Karahanlı:

böyle adamlarin hepsi atilmali iktidar dahil ne kadar parti varsa hepsi kovulmali sıfırdan yeni insanlar gelmeli yeni nesilden adaylar olmali 30 35 gibi misal yoksa duzelmez

23
6
yanıtYanıtla
Beyö 4'lü:

Bu da sana ve partine oy verenlerin makarnacı olduğunu gösterir.ben hangi CHP li ile konuşssam hep bana şunu derler hiç fark etmez şişe olsun siseye oy veririz bu da o şişelerden galiba

17
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title