Haberler

Seçim Sürecine Gelinlik Kız Benzetmesi

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde faaliyet gösteren Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Enver Bayram, seçim sürecini alışılmışın dışında bir üslup kullanarak üyelerine anlatmaya çalıştı.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde faaliyet gösteren Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Enver Bayram, seçim sürecini alışılmışın dışında bir üslup kullanarak üyelerine anlatmaya çalıştı. Seçim sürecini gelinlik kıza benzeten Bayram, "Gelin evlenmekten vazgeçti. Gelin niye evlenmekten vazgeçti? Ben zaten baba ocağımda namusumla bekliyorum. İlla 'ben bu gelinle evleneceğim. Hayırlı çocuklarım olacak. Bu camiaya faydası olan evlatlar yetiştireceğim' diyen adam sülale ile görüşecek" dedi.

Derneğin kurulduğu günden beri hiçbir siyasi partinin arka bahçesi olmayacaklarının altını çizdiğini belirterek konuşmasına başlayan Çerkezköy Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Enver Bayram, "Daha önceki konuşmalarımda 'Biz gelinlik kız gibi bekliyoruz. Adayların yakışıklı ya da genç, bekar ya da evli olması önemli değil. Bizi Çerkezköy'le ilgili projeleriyle kandırabilirler' ifadelerini kullanmıştım. Ama gelin evlenmekten vazgeçti. Gelin niye evlenmekten vazgeçti? Ben zaten baba ocağımda namusumla bekliyorum. İlla 'ben bu gelinle evleneceğim. Hayırlı çocuklarım olacak. Bu camiaya faydası olan evlatlar yetiştireceğim' diyen adam sülale ile görüşecek" ifadelerini kaydetti.

"BİZ, EZİLEN BÜZÜLEN BİR GRUP DEĞİLİZ"

Bayram, "A partisinden B partisinden birkaç tane görüştüğümüz parti vardı. Onlar eğer derneğe güvenerek 'biz varız. Samsunlular da arkamızda' diyecekse, bu saatten itibaren kesinlikle arkalarında olmadığımızı iddia ediyorum. Eğer bu dernek siyasete bulaşacaksa, birilerini bir yerlere gönderecekse buna taban karar verecek. Birileri istiyor, birileri 'gittim oldu' diye olmayacak. Biz Çerkezköy'de yönetilen, parçalanan, ezilen, büzülen, bir grup değiliz" dedi.

"ARTIK GELİNLİK KIZIMIZ YOK DAMADIMIZ VAR"

Enver Bayram'ın konuşmasının ardından söz alan AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı İbrahim Ünsal ise, "Başkanımın arkasındayım. Bugünkü konuşmalarının önünü açmak adına, aday adaylığı başvurusu yaptığım partimden adaylığımı çekmek istiyorum. Artık gelinlik kızımız yok. Damadımız var. Damadımıza gelinlik kız arıyoruz. Hiçbir zaman başkanımın sözünden çıkmayacağıma yemin ediyorum" diye konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Çerkezköy Tekirdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title