Haberler

Aday adaylık başvurusu yapan gencin adını duyan inanamıyor: Bana kimliğimi soruyorlar

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile aynı ismi taşıyan Nevşehirli 24 yaşındaki Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs'ta yapılacak olan genel seçimler için AK Parti'den Nevşehir milletvekili aday adayı oldu.

DOSYASINI TESLİM ETTİ

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından oluşturulan AK Parti Milletvekilliği aday adaylığı komisyonuna ön başvurusunu yapan Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran'ı makamında ziyaret ederek, aday adaylığı başvuru dosyasını teslim etti.

Recep Tayyip Erdoğan, Nevşehir'den milletvekili adaylık başvurusunda bulundu

"İSMİMİ DUYAN KİMLİĞİMİ GÖRMEK İSTİYOR"

İsminin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile aynı olmasından dolayı çoğunlukla olumlu tepkiler aldığını belirten Erdoğan, inanmayanların kimliğini istediğini söyledi. 14 Mayıs'ta yapılacak genel seçimlerde Nevşehir'den milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Recep Tayyip Erdoğan; "AK Parti teşkilatlarında adeta bir fabrika vazifesi gören, biz gençlerin teşkilatlarında yetişmiş, davasına gönül vermiş liderine sevdalı bir kardeşiniz olarak doğduğum ve büyüdüğüm Nevşehir'den 14 Mayıs'ta yapılacak olan milletvekilliği seçimleri için ben de milletvekili aday adayı olduğumu açıklamak istiyorum. İsmimi duyan garipsiyor ve kimliğimi görmek istiyor. Genelde inanmıyorlar. 8 Mart 1999 doğumluyum. Adaylığım için hiç kimse beni yalnız bırakmadı ve herkes beni destekledi. 18-25 yaş kontenjanından aday adaylığına giriyorum. Eğer seçilirsem gençliği en güzel şekilde mecliste temsil etmek istiyorum" diye konuştu.

Recep Tayyip Erdoğan, Nevşehir'den milletvekili adaylık başvurusunda bulundu

"ERDOĞAN CEZAEVİNE GİRDİKTEN 3 GÜN SONRA DÜNYAYA GELMİŞİM"

İsminin hikayesini anlatan Recep Tayyip Erdoğan, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan okuduğu şiir nedeniyle cezaevine girdikten 3 gün sonra dünyaya gelmişim. Babam da cumhurbaşkanımızı çok sevdiği ve bu duruma üzüldüğü için ve cumhurbaşkanımıza sevgisini göstermek için benim adımı Recep Tayyip koymuş" dedi.

Recep Tayyip Erdoğan, Nevşehir'den milletvekili adaylık başvurusunda bulundu

"BAŞARILAR DİLİYORUM"

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran ise "Sayın cumhurbaşkanımız ile aynı ismi taşıyan Recep Tayyip Erdoğan kardeşimizin partimizden aday olması bizleri çok mutlu etti. Recep Tayyip Erdoğan kardeşimiz genç bir kardeşimiz. Çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Milletvekili Nevşehir Haberler

500

Yorumlar (10)

mardinli yiğit:

2 ay sonra isminden ötürü gireceği her türlü mülakattan elenir.:)

234
76
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Sana öyle geliyor, hepsinde kazanır ..

yanıt15
yanıt38
Serdar Krc:

Bi bitmediniz...

256
53
yanıtYanıtla
Faruk ASLAN :

Muhalefet birinden kurtulmaya çalışırken ikincisi geliyor

206
32
yanıtYanıtla
apolat:

ne oluyor isim aynı olunca, Önemli olan eğitimin ne, mv olunca ne yapacaksın ne için adaysın, Yoksa ismi Muhammed Mustafa olan binlerce gencimiz var!! Geçin bu işleri

205
11
yanıtYanıtla
Serkan Bayındır:

Bunların alayı uyanık! İsim benzerliğinden yanlışlıkla oy verirler de vekil olurum boş beleş geçinirim hevesinde.. Fırsatçı bunlar..

160
53
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

Topluma umut aşılayacak yaşam sevincini artıracak bizlerin yani halkın hayata daha sıkı bağlanmasına sebep olacak ne bir parti ve nede bir parti lideri maalesef yok ! gelecek günlerde karamsarlık umutsuzluk daha da artarak devam edecek ! kısaca halk unutuldu !

175
26
yanıtYanıtla
Etem Arzu Has:

Bende agustos doğumlu oğlumun adini 14 Mayıs'tan sonra koyucam :/

90
29
yanıtYanıtla
Adana001 Merkez:

Varya emekle yol yürümeyi bırakmış bir kesim. Ya kolay paraya haramla yada başkasının gölgesiyle koşar olmuş. Sonra din iman diyor bunlar. Ayrıca bir vekil maaşı için milyonlarca para harcamanın mantığı varmı:)))

98
19
yanıtYanıtla
ismail dokuz:

O ismi koyduguna pişman olacak bagzen bagzen strese de gire bilir ne bilinir benim de ismim ismail

13
12
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title