Haberler

Görüşmenin kendisi kadar konuşulacak görüntü: Sehpanın boyutu Avrupa'ya bir mesaj mı?

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin'in Rus Sanatoryum'daki görüşmesi yaklaşık 4 saat sürdü. Görüşmenin basına açık kısmında ise kameralara yansıyan sehpa detayı dikkat çekti. Rus yetkililer, Putin-Erdoğan görüşmesine küçük bir masa koyarak yakınlık mesajı verdi. Öte yandan geçtiğimiz aylarda gerçekleşen Putin-Macron görüşmesindeki devasa masa gündem olmuştu. Siyaset uzmanları bu durumu "Rusya-Fransa arasındaki ilişkiler kritik seviyede" olarak nitelendirmişti.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşmek için Soçi'ye giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün saat 13.00 sularında Rusya'ya indi. Liderlerin görüşmesinde samimi anlar yaşanırken Putin'in az konuşup sözü Erdoğan'a bırakması dikkatlerden kaçmadı.

Putin'den Fransa'ya ayrı, Türkiye'ye ayrı tarife! Masa detayı dikkatleri üzerine çekti

"AVRUPA'NIN GAZI TÜRKİYE ÜZERİNDEN ALMASI ÇOK ÖNEMLİ"

Görüşmenin basına açık kısmında gündemi değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tahıl anlaşmasıyla ilgili gelişmeleri, bölgemizdeki son durumu ve Suriye'deki gelişmeleri ele alacağız. Avrupa'nın Rus gazını Türkiye üzerinden alması çok önemli. Akkuyu Nükleer Santraliyle ilgili de etraflıca bir görüşme yapacağız. Bugün böyle bir fırsatı bulduğumuz için memnuniyetimi ifade etmek istiyorum" dedi. ifadelerini kullandı.

Putin'den Fransa'ya ayrı, Türkiye'ye ayrı tarife! Masa detayı dikkatleri üzerine çekti

SEHPA DETAYI GÖRÜŞMEYE DAMGA VURDU

Öte yandan görüşme sırasında Rus tarafının kullandığı sade ve küçük sehpa kameralara yansıdı. Siyaset uzmanları bu durumu iki ülkenin liderlerinin yakın temas halinde olması ve ilişkilerin iyi olması üzerine yordu.

Putin'den Fransa'ya ayrı, Türkiye'ye ayrı tarife! Masa detayı dikkatleri üzerine çekti

MACRON'A AYRI TARİFE UYGULANDI

Geçtiğimiz aylarda Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile görüşen Putin, bu görüşmede metrelerce uzunluğunda olan bir masa kullanmıştı. Görüşmenin basına yansıyan kısımlarında ise Putin'in sert yüz ifadesi kameralar tarafından kayıt altına alınmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Vladimir Putin Rusya Soçi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (3)

MHSN SRC :

Putin de biliyor macron ve avrupalılar iki yüzlü.

3
1
yanıtYanıtla
Qwe Qwe:

Adam Lider ya

2
0
yanıtYanıtla
Tolga Babacan:

Desenize Macrona uzun masa oturmaya nasip olmus

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title