Haberler

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez'i ziyaret etti

Güncelleme:

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve beraberindeki heyet, eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olan AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkan Şahin, Milletvekili Dönmez'e yeni görevi için hayırlı olsun dileklerini iletti ve ilçenin enerji ve kaynaklarla ilgili konuları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve beraberindeki heyet, eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olan AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Başkan Şahin ve beraberindeki heyet, Milletvekili Dönmez'i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başkan Şahin, Milletvekili Dönmez'e yeni görevi için hayırlı olsun dileklerini iletti. Ayrıca, ilçenin enerji ve kaynaklarla ilgili konuları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu ve işbirliği imkanları ele alındı.

Milletvekili Dönmez, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, Başkan Şahin'e ve beraberindeki heyete teşekkür etti. İlçenin enerji ve kaynaklarla ilgili konularında destek olacaklarını ve işbirliği içinde çalışacaklarını vurguladı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Milletvekili Fatih Dönmez Münür Şahin Eskişehir Osmaneli AK Parti Şahin Ak Fatih Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title