Haberler

Milletvekili Bakır'dan Ağcagüney Belediyesi'ne Ziyaret

AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır, Çarşamba ilçesine bağlı Ağcagüney Belediyesi'ni ziyaret etti.

AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır, Çarşamba ilçesine bağlı Ağcagüney Belediyesi'ni ziyaret etti.

Milletvekili Prof. Dr. Tülay Bakır, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Köse, Kadın Kolları Başkanı Emriye Tekin ile birlikte Ağcagüney Belediye Başkanı Kemal Öztürk'ü makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Ağcagüney beldesinin sorunları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Prof Dr. Tülay Bakır, Ağcagüney beldesinin özellikle yol sorununun çözümü noktasında her türlü yardımı yapacağını ve bu konunun bir an önce çözümü noktasında çalışacağını söyledi. Bakır, beldede yaklaşık 2 yıldan bu yana yaşanan ani toprak çökme ve kaymaları hakkında bilgi aldı. Beldedeki toprak çöküntülerinin nedeninin iyi araştırılıp değerlendirilmesi gerektiğini belirten Bakır, "Konu hakkında bir yandan Gökçeçakmak Barajı'ndan sızıntı olduğu söyleniyor. Bu sızıntının toprak çökmelerine neden olduğu dile getiriliyor. Raporların birer örneğini aldım ve bunları inceleyip gerekli makamlarla irtibata geçeceğim. Eğer buradan sızıntı varsa bunun da önlenmesinin mümkün olduğunu düşünüyorum. Gerekli çalışmalar yapılarak vatandaşlarımızın mağduriyetini sona erdirmek için elimden gelen çalışmayı yapacağım" dedi.

Belediyeye yapılan ziyaretten kaynaklı memnun olduğunu belirten belediye Başkanı Kemal Öztürk, "Milletvekili Tülay Bakır'a ve İlçe başkanımız Mehmet Köse'ye ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bir süre daha belde de incelemelerde bulunarak bilgi alış verişi yapan Bakır, daha sonra beldeden ayrıldı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Pelin Gündeş Bakır Tülay Bakır Ağcagüney Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title