Haberler

MHP'nin kampında herkesin dilindeki hedef! Bahçeli 'CHP'nin lider olduğu illerde oyları artırın' talimatı verdi, harekete geçiyorlar

Güncelleme:

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Ankara Kızılcahamam'da gerçekleştirdiği kampa ilişkin detaylar sızdı. İddiaya göre MHP lideri Bahçeli'nin kurmaylarına "CHP'nin lider çıktığı bölgede bu partinin yolundan saptığını anlatarak, vatandaşlarımızı MHP'ye çekin" dediği belirtildi. MHP'lilerin de CHP'nin başarılı olduğu bölgelerde bir çalışma içine gireceği öğrenildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Ankara Kızılcahamam'da 2 günden bu yana kampına devam ediyordu. MHP lideri Bahçeli, bugün basın karşısına çıkarak kampta konuşulanlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bahçeli'nin gündeminde ağırlıklı olarak Cumhuriyet Halk Partisi vardı. CHP'nin seçimlerde lider çıktığı bölgelere odaklanacaklarını belirten Bahçeli, "19 Şubat 2022 tarihinde başlamak suretiyle, en son seçimlerde CHP'nin sandıktan birinci çıktığı 6 il ve 125 ilçeyi kapsamına alan 131 ayrı seçim bölgesinde, bu partinin gerçek yüzünü, zillete nasıl düştüğünü, bölücülüğe nasıl teşne olduğunu, karanlık yönlerini birer birer anlatacağız, milletimizi aydınlatacağız. Bunun yanında bütün ilçelerimizde çalışmaları yoğunlaştıracağız" dedi.

KAMPTA HERKESİN DİLİNDE AYNI HEDEF VAR

Bahçeli'nin bu sözlerinin perde arkası da çok geçmeden belli oldu. İddialara göre MHP lideri Bahçeli'nin kamptaki kurmaylarına 2023 seçimlerine ilişkin dikkat çeken bir talimat verdiği ortaya çıktı. CHP'nin seçim bölgelerinde çalışmaların sıklaştırılmasını talep eden Bahçeli, milletvekillerinin vatandaşlara CHP'nin Atatürk ve milliyetçilik yolundan saptığını anlatmalarını istedi.

MHP'YE OY VERMEYEN MİLLİYETÇİLERİ KAZANMAK İSTİYORLAR

MHP'nin bir diğer hedefinin ise MHP'ye oy vermeyen ve kendisini daha ortada gören milliyetçilerin oyunu almak olduğu belirtildi. Buna göre bazı seçim bölgelerinde CHP'ye oy vermeyen ancak MHP'ye de gitmek istemeyen vatandaşların oylarına talip olunacağı ifade edildi. MHP'lilerin CHP'nin yüksek oy aldığı ilde oyların artırılması için de acilen kolları sıvayacağı kamptan gelen bilgiler arasında.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Devlet Bahçeli Kızılcahamam Ankara MHP Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (18)

Mustafa TekkaleMMM:

Yüzde 3 e düşmüşsün halen konuşuyorsun bahçeli

141
30
yanıtYanıtla
Trgtyldz:

CHP nın oy oranının yüksek olduğu yerde size ekmek çıkmaz. Sizin yüzünden bu sefalet içerisinde düştü bu millet.

122
23
yanıtYanıtla
Haydar:

Önce şu zamlar yüksek faturalar,vatandaşın geçim sıkıntısı için harekete geçseniz.Yoksa seçimde büyük bir hezimete uğrayacaksınız.

110
18
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Bence bu seçimde inzivaya çekileceksiniz gibi:))))

101
18
yanıtYanıtla
Haydar:

Parise pasta yemeye giderler

yanıt49
yanıt5
Kuman:

Onlara demokrasinin Ankara'dan geçtiğini söyleyin. CHP lilerin çoğunluğu zaten milliyetcidir anlayacaklar

80
29
yanıtYanıtla
İbrahim Bulut:

Mhp bitik son seçimini yaşıyor

80
24
yanıtYanıtla
kazim ayhan Gezer:

Benim memleketimde lüks otelde kamp yapacağınıza emekliyi nasıl rahatlatırim deyin çok yazik

95
6
yanıtYanıtla
Haydar:

CHP seçmeni Andımızı kaldıranlara Atatürkün adını silmeye çalışanlara,Atatürke hakaret edilirken heykeli yıkılmaya çalışılırken tek ses edemeyenlere mi oy verecek.

81
10
yanıtYanıtla
şükrü Demirçelik:

AKP'YE ve MHP'YE oy VERMEDİM DİYE DÜNYADA EŞİ BENZERİ GÖRÜLMEMİŞ İŞKENCE VE EZİYET YAPSANIZ DA ZORLA OY ALAMAZSINIZ VERMEM MHP'LİYDİM AMA ARTIK DEĞİLİM ÜLKEDE İSTİKRAR'SIZLIĞA İMZA ATANLAR OY VERİLMEZ

76
14
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title