Haberler

MHP Milletvekili Adayları Salı Grubunda

Antalya Salı Sanayici ve İşadamları Grubu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya milletvekili adaylarını ağırladı.

Antalya Salı Sanayici ve İşadamları Grubu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya milletvekili adaylarını ağırladı.

Salı Sanayici ve işadamları Grubu toplantısı, MHP milletvekili adaylarının katılımıyla Antalya Tenis ve İhtisas Spor Kulübü'nde (ATİK) yapıldı. Grup başkanlığını Muharrem Koç'un yaptığı toplantıya konuk konuşmacı olarak MHP Antalya milletvekili adayları Ahmet Selim Yurdakul, Tarkan Akıllı, Güray Parlak ve Cengizhan Gököz katıldı.

MHP'nin kamuoyunda 7 Haziran seçimleri sonrası koalisyona 'hayır' imajıyla yer almasına ilişkin MHP Antalya milletvekili Ahmet Selim Yurdakul, böyle bir şeyin olmadığını savundu. MHP'nin, HDP dışında bütün partilerle koalisyona hazır olduğunu belirten Yurdakul, "CHP her şeye 'Evet' demesine karşın AK Parti koalisyon önermedi. Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cuma günü Bahçeli'den koalisyon görüşmesi için randevu istedikten sonra AK Parti grup başkanvekilleri meclise erken seçim teklif önergesi verdi. Bu yapılan etik mi? Sonra da çıkıp 'MHP çay haricinde her şeye 'Hayır' dedi' ifadesinde bulunuyorlar. Asıl koalisyon istemeyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fikirlerini benimseyen AK Parti'dir" diye konuştu.

Konuşmasında CHP'yi eleştiren Tarkan Akıllı ise CHP'nin HDP, PKK ve AK Parti'nin arasına sıkıştığını ileri sürerek, şunları söyledi:

"Baraj altında kalmasın diye 'Ailecek HDP'ye oy verdik' diyen, polis ve askerler hakkında suç duyurusunda bulunan CHP'li genel başkanlar var. Ancak buna rağmen seçimde hem Davutoğlu hem de Kılıçdaroğlu milliyetçi oyların peşine düşüyor. Daha önce milliyetçiliği ayaklar altına alan yapı şimdi milliyetçi kesimi baş tacı ediyor. Milliyetçi kesimden oy istenebilir bu yanlış değildir ama bu etik yollarla yapılmalı." - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Ahmet Selim Yurdakul Ak Parti Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title