Haberler

Meclis Darbe Komisyonu 'Sisi'yi Dinliyor

Güncelleme:

TBMM Darbe ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu, 'Sisi' lakabıyla tanınan eşcinsel Seyhan Soylu'yu dinliyor.

TBMM Darbe ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu, 'Sisi' lakabıyla tanınan eşcinsel Seyhan Soylu'yu dinliyor. Soylu, ilginç giyim tarzıyla komisyonda ilgi odağı oldu.

TBMM Darbe ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu bünyesinde kurulan 28 Şubat Alt Komisyonu, AK Parti İstanbul Milletvekili Nimet Baş başkanlığında çalışmalarını sürdürüyor. Komisyon bugün ilginç bir ismi ağırladı. Sisi lakaplı eşcinsel Seyhan Soylu, 28 Şubat süreciyle ilgili bilgi vermek üzere komisyon toplantısına katıldı. Toplantı salonunda komisyon üyelerinin karşısına güneş gözlüğüyle oturan Soylu, başındaki tacı, saçındaki pembe gül, boynundaki hilal kolye ve parmağına taktığı ilginç yüzüklerle ilgi odağı oldu.

Soylu'nun ismi, 1997'de 28 Şubat sürecinin önemli figürlerinden olan Ali Kalkancı ve Fadime Şahin olayı ile duyulmuştu. Dönemin Adalet Bakanı Şevket Kazan, Soylu'nun bu tür olayları tezgahlamak için kullanıldığını öne sürmüştü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Nimet Baş Ak Parti 28 Şubat Seyhan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title