Haberler

Mansur Yavaş'tan, İYİ Partili rakibine canlı yayında sert sözler: Benden Mamak Belediye Başkanlığını istedi, ruh sağlığını kaybetmiş

Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve yerel seçimlerde CHP'nin başkentten yeniden aday gösterdiği Mansur Yavaş, katıldığı bir canlı yayında İYİ Parti'nin Ankara adayı Cengiz Topel Yıldırım'ın iddialarını cevapladı. Yavaş, "Cengiz Topel Yıldırım bu seçim döneminde geldi benden Mamak Belediye Başkanlığını istedi. Biz de vermeyince bu sefer bütün televizyonlara sadece ve sadece Mansur Yavaş'ı karalamak için gidiyor. Ruh sağlığını kaybetmiş bu arkadaş." ifadelerini kullandı.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı ve CHP'nin yerel seçimler için yeniden aday gösterdiği Mansur Yavaş, katıldığı bir televizyon canlı yayınında, rakibi İyi Parti'nin Ankara adayı Cengiz Topel Yıldırım'la ilgili dikkat çeken ifadeler kullanarak, Yıldırım'ın kendisinden Mamak Belediye Başkanlığını istediğini söyledi.

ABB Başkanı Yavaş, tv100'de Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programında 31 Mart'taki yerel seçimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Yavaş, İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Topel Yıldırım'ın kendisiyle ilgili iddialarına yanıt verdi. Yıldırım'ın, "5 milyar 928 milyon lira para belediye kasasında olması gerekirken yok! Soruyoruz, bu para nerede?" sözleriyle ilgili konuşan Yavaş şunları kaydetti:

"RUH SAĞLIĞINI KAYBETMİŞ BU ARKADAŞ"

"Belediyenin beş kuruşu kaybolmaz. Türkiye'de bütün harcamalarını yayınlayan biziz. Şirketlerde yeminli mali müfettişlerimiz var. Sayıştay denetliyor bizi. Hiçbir şekilde bununla ilgili bilgimiz yok. Sayıştaş raporu olsa bununla ilgili bizi tefe koyarlar. Ruh sağlını kaybetmiş bu arkadaş. Gitsin savcılığa başvursun. Bize bunları savunmak zorunda bıraktırıp projelerimizi anlatmaktan geri koyuyorlar. Bunun muhattapları bizim şirketlerimiz, genel müdürlerimizdir. Herkes ağzından çıkanın sonucuna katlanacaktır."

Mansur Yavaş'tan, İYİ Partili rakibine canlı yayında sert sözler: Benden Mamak Belediye Başkanlığını istedi, ruh sağlığını kaybetmiş

Mansur Yavaş, Candaş Tolga Işık'ın "İYİ Parti'nin ABB adayı Cengiz Topel Yıldırım, sizinle ilgili bir iddiayı ortaya attı. Asfalt ihalesi yapılıyor. İki firmanın teklifi kuruşu kuruşuna aynı. 27 işgal evi var, 27'sinin de birim fiyatları aynı. Bu ortalama zekaya sahip bir insana çok mantıklı gelmiyordur? diyor. Bunun adı ihaleye fesat karıştırmaktır diyor." sorusuna da verdi.

"İHALEYE FESAT KARIŞTIRMAKTA ONUN TECRÜBESİ ÇOKTUR"

ABB Başkanı Yavaş, "Onun söylediği doğru, nasıl doğru diyeceksiniz? İhaleye fesat karıştırmakta onun tecrübesi çoktur. İhaleler nasıl yapılıyor? Bizim bütün ihalelerimiz açıktır. Katılımcılar gelip zarflarını teker teker veriyor. Tek tek zarflar açılıyor. İki kişi kuruşu kuruşuna aynı teklifi vermiş. Fakat birisi eksik evraktan elenmiş. Aynı fiyatı veren ihaleyi alamamış. O ihale uzmanıdır. Çok girip çıkmıştır ihalelere. Siz ihaleye girmeden aynı rakamı verip veremeyeceğini nereden bilebilirsiniz ki? 10 tane katılımcı var." ifadelerini kullandı.

Mansur Yavaş'tan, İYİ Partili rakibine canlı yayında sert sözler: Benden Mamak Belediye Başkanlığını istedi, ruh sağlığını kaybetmişİYİ Parti Ankara Adayı Cengiz Topel Yıldırım (solda)

"BENDEN MAMAK BELEDİYE BAŞKANLIĞINI İSTEDİ"

Yavaş, açıklamasının devamında şunları söyledi: "Biri elenmiş, dokuz katılımcı var. Biri fiyatta daha fazla kırım yaparak ihaleyi almış. Böyle bir şey iddia edildiğinde savcılığa gidin diyorum. Lafı ortaya bırakıp geri kaçmayacaksın. Gidersin savcılığa böyle bir şey var dersin. Aday olduğu partinin genel başkanı ile ben 40 ile gitmişimdir. Her yerde Akşener benim dürüstlüğümü anlatmıştır. Akşener'i yalanlıyor. Basına yansıdığı için söylemek zorundayım. Geldi benden Mamak Belediye Başkanlığı'nı istedi, biz de vermeyince oralarda Yavaş'ı karalıyor. Madem Yavaş yanlış bir insan neden bizle çalışmak istedi? 'Mamak'tan belediye başkanı olamazsın' dedik, gitti. Lafı ortaya alıp kara çalmak için böyle konuşmak olmaz. Namuslu bir insansa gidip evrakı savcılığa verecek. Attığı iftiranın bedelini kendisi ödeyecek. Durmuş, durmuş bunu seçime giderken mi öğrenmiş?"

Kaynak: Haberler.com / Politika

Cengiz Topel Yıldırım Mansur Yavaş İYİ Parti Sözler Ankara Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (21)

Semih Arslan:

Mansur Yavaş bu ülkenin en dürüst nadir siyasetçilerinden bir tanesidir.

288
224
yanıtYanıtla
Kralçıplak:

Ankara için Ankaralı için yaptığı bir tek icraat söyle bana

yanıt224
yanıt232
Sezgin Sezgin:

Sayın trol hiç bir icraatı olmayan hiç bir şey yapmamış biri en yakın rakibine ikinci seçiminde 10 puan fark atabilir mi

yanıt166
yanıt145
Dentgeatio :

Bu ara bir akıllı sensin. Öve öve bitiremedin kendini. Ankara nın koyunu sanma herkesi :)

123
77
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Pardon ama Ankaranın koyunu değil keçisi meşhur.

yanıt51
yanıt46
Dentgeatio :

Nuri agam ironi yaptık. Yinede bilgilendirme için teşekkür ederim

yanıt1
yanıt1
İbrahim Demirel:

Bence yanlış yapmış bu adama sempatim var ama saçmalamış. Bunu siyasi malzemeye çevirmenin bir anlamı yok. Kişi rakipleri ile değil icraatları ile gündeme gelmeli. Şu ülkede, bu millete hizmet verecek bir tane parti yok. O yüzden demek o ki kimse bunlar için birbirini yemesin. Ne kadar toplum olarak çok sayıda ayrı görüşe sahip olsak da, sonuç olarak aynı mahallenin insanlarıyız.

64
20
yanıtYanıtla
Ali :

Sana iftira atana cevap verme mi diyorsunuz yani?

yanıt2
yanıt2
Sefa Altun:

Kime inanalım hadi söyleyin bakalım,dürüst olan kim, memlekette herşey rayindami acaba...

61
7
yanıtYanıtla
Hiç Heç:

Seni o makama getiren partiyi karalaman hoş olmamış

42
24
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title