Haberler

Kocaoğlu'ndan CHP İl Başkanlığına Ziyaret

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İl Teşkilatını ziyaret etti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İl Teşkilatını ziyaret etti.

Kocaoğlu, eski İl Başkanı Alaattin Yüksel'in istifasının ardından yönetim kurulunca seçilerek 10 Ağustos'ta göreve başlayan CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Güven'e görevinde başarılar dileyen Kocaoğlu, Güven'in partiye yararlı çalışmalar yapacağından emin olduklarını ve kendilerine her konuda destek vereceklerini söyledi.

Bir gazetecinin, "Erken seçim durumunda yeniden aday olacak mısınız '" sorusuna Kocaoğlu, "Seçim tarihi belli mi' Seçim tarihinden 6 ay önce adaylık konusunda kararımızı vereceğiz." karşılığını verdi.

İl Başkanı Güven ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Biz hep birlikteyiz. Bundan önce de bundan sonra da birlikteyiz. Vatandaşımıza, şehrimize, ülkemize hizmet etmekten başka bir anlayışımız yok bizim. Bu ülke, bu şehir hepimizin, aynı gemideyiz. CHP bu yaşanan süreçte dimdik durmuştur. Demokrasiyi savunmuştur. Şu anda mağdur insanların, halkımızın yanındadır. Bu partinin başarısı için biz varız, hep birlikteyiz. Bu ülkemize, şehrimize güzel hizmetler yapma iddiasındayız." diye konuştu.

Kaynak: AA / Politika

Alaattin Yüksel Aziz Kocaoğlu Ali Güven İzmir Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title