Haberler

CHP lideri Kılıçdaroğlu "Benimle misiniz?" diye sordu! İmamoğlu ve Yavaş'tan yanıt gecikmedi

Güncelleme:

CHP lideri Kılıçdaroğlu, partililere seslendiği toplantıda "Şunu da artık bilmek zorundayım, siz gerçekten benimle birlikte misiniz?" ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu'nun sarf ettiği sözler salondakiler tarafından ayakta alkışlanırken, 2023 Haziran ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adaylık için ismi geçen Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'tan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yanıt olarak peş peşe paylaşımlar geldi.

Yeni yasama yılı öncesi Türkiye Millet Meclisi (TBMM) CHP Grubu, İzmir Seferihisar'da kamp yapıyor. Toplantıya başkanlık eden Kılıçdaroğlu'nun mesaisi, dün başladı. Öğlen saatlerinde kente gelen Kılıçdaroğlu, ilçede buluna otele eşi Selvi Kılıçdaroğlu ve CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile birlikte giriş yaptı. Dün akşam serbest zamanın ardından partililerle akşam yemeğinde bir araya gelen CHP lideri, partililerle yapacağı toplantı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"BU ÜLKEYİ SEVEN İNSANLARIN DUALARI HER YERDE BİZİMLE"

Toplantının ana gündem maddesi ekonomi olurken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bazen çok fazla bir şey söylemeye gerek yok. Sokaktaki vatandaşımız da biliyor. Ezen sisteme beraber direnmek zorundayız ki bizden sonra geleceklere güzel bir Türkiye bırakabilelim. Biz cesaretle çalışmaya devam edeceğiz. Bu tabloyu değiştirmek zorundayız. Sürekli yürümeye ilerlemeye kararlıyım. Hiçbir şey inandığım yoldan geri çeviremez. Bu ülkeyi seven insanların umutları ve duaları her yerde bizimle birlikte yürüyor.

"KARAR VERİN BERABER YENECEK MİYİZ?"

Özgürlük, doğruluk, adalete susamış halka kurtuluşu beraber getireceğiz ama şunu da artık bilme zorundayım. Gerçekten benimle birlikte misiniz? Bazılarınızın sesi çıkmıyor. Bazılarınızın da isteyerek ya da istemeyerek zarar verdiğini de görüyorum. Ama artık karar verin. Beraber yenecek miyiz, yenmeyecek miyiz? Benimleyseniz benimle olduğunuzu da artık hissetmek istiyorum. Sırtımı size yaslayacağımı bilmek istiyorum" diye konuştu.

SÖZLERİNİ SALONDAKİLER AYAKTA ALKIŞLADI

Kılıçdaroğlu'nun sözleri salondaki CHP'liler tarafından ayakta alkışlanırken, yönelttiği "Benimle birlikte misiniz?" şeklindeki soruya CHP'li isimlerden art arda yanıtlar geldi.

İLK YANIT İMAMOĞLU'NDAN

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Her koşulda Sayın Genel Başkanımızın" ifadesini kullandı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu 'Benimle misiniz?' diye sordu! İmamoğlu ve Yavaş'tan yanıt gecikmedi

MANSUR YAVAŞ DA PAYLAŞIM YAPTI

ABB Başkanı Yavaş da bir paylaşım yaparak, "Adil yarınlar, huzurlu bir gelecek için her zaman yanınızdayım" mesajını verdi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu 'Benimle misiniz?' diye sordu! İmamoğlu ve Yavaş'tan yanıt gecikmedi

"YANINDAYIM" ETİKETİ TWITTER'DA TT OLDU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun toplantıya damga vuran sözleri sonrası çok sayıda sosyal medya kullanıcısının "#yanındayım" etiketiyle paylaşımlar yapmasının ardından hashtag Twitter'da kısa sürede TT oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (29)

Musa Mut:

İyisin doğrusun ama olmuyorsa zorlamaya gerek yok inat uğruna iş yapmaya gerek yok yeni bir kan lazim

244
93
yanıtYanıtla
Mert Çimen:

Baya iyi baya doğru kanka ????

yanıt1
yanıt0
Osman Tokgonul:

Geliyor gelmekte olan ...

113
221
yanıtYanıtla
Özgür Sevindik:

Bunun peşine takılip giden enson muharrem ince idi onu yedi sira kimde

239
83
yanıtYanıtla
Emrah FİLİZ:

Bizde millet olarak Recep Tayyip Erdoğan'ın Yanındayız

188
109
yanıtYanıtla
ÖNDER ÇELİK:

KENDİ ADINA KONUŞ YANINDA OLDUĞUN KİŞİYİ TANIMIYORUM.

yanıt35
yanıt91
VargVikernes:

dahi anlamındaki -de ayrı yazılır.

yanıt12
yanıt33
Ogün Giray:

?? yalanı 3 kağıdı yolsuzluğu hak yiyen herkes yanında yalnız değilsin durmayın yobazlığa devamke

yanıt0
yanıt0
Abdullah Uğur:

sana oy yok oyumuz MANSURA

96
111
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Gitti senin mansur ha ha ha :)

yanıt86
yanıt43
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title