Haberler

Erdoğan TBMM'ye girdiğinde neden ayağa kalkmadı? Kılıçdaroğlu'ndan tek cümlelik yanıt

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM'deki yemin törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın salona girdiğinde neden ayağa kalkmadığı sorusuna yanıt verdi. Kılıçdaroğlu konuyla ilgili açıklamasında "Bir parti genel başkanı geldiğinde neden ayağa kalkayım ki?" ifadelerini kullandı.

28 Mayıs'ta gerçekleşen cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanı Erdoğan, rakibi Kemal Kılıçdaroğlu'nu geride bırakarak yeniden seçildi. Yenilginin ardından istifa çağrılarına rağmen "Mücadeleye devam edeceğim" diyen Kılıçdaroğlu, partisinin genel başkanlığını sürdürmeye devam edecek gibi görünüyor.

"NEDEN AYAĞA KALKAYIM Kİ?"

CHP içinde hareketli günler yaşanırken Sözcü TV'den İpek Özbey'e açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TBMM'deki yemin töreni için salona girdiğinde neden ayağa kalmadığı sorusunu yanıtladı. Kılıçdaroğlu, bu soruya "Bir parti genel başkanı geldiğinde neden ayağa kalkayım ki…" yanıtını verdi.

Erdoğan TBMM'ye girdiğinde neden ayağa kalkmadı? Kılıçdaroğlu'ndan tek cümlelik yanıt

"SADECE GENEL BAŞKAN OLARAK MI GÖRÜYORSUNUZ?"

CHP lideri ayrıca "Kendisini bir tek parti genel başkanı olarak mı görüyorsunuz?" sorusuna da, "Evet öyle" ifadeleriyle karşılık verdi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (61)

Ancinsan Toranaga:

O zaman bende sana saygı duymak zorunda değilim sıradan birisin benim için Yaşa varol Koca Reis Recep Tayyip ERDOĞAN ????????????????

682
216
yanıtYanıtla
Crm:

Salona halkın seçtiği, TÜRKİYE CUMHURİYETi 13.REİSi Cumhur olarak geliyor.Normal insanlar ayağa kalkıp makama saygısını gösterir. Sen ve avanen normal olmadığınız için kendine yakışanı yapmışsın. Yalakalarında destelemiş seni. sen devam et....

720
147
yanıtYanıtla
baris koc:

pis oturtturdu rte kalkamiyor bay kemal

544
143
yanıtYanıtla
Ali ÖCAY:

Boşver in KK hükümsüzdür...

556
88
yanıtYanıtla
uemit delibas:

Sanki kendisi ne hani son defa chp de konuşuyordun ?? Sen parti başkanı bile değilsin

532
59
yanıtYanıtla
uemit delibas:

Uzaktan Bakan olmus

439
34
yanıtYanıtla
Vatan Daş:

Hala akıllanmamış.Bundan hayatta devlet adamı olmaz.

398
71
yanıtYanıtla
Birol akdağ:

Cumhurbaşkanı halk seçti meclisdeki millet vekilleri değil o yüzden saygın duymasi gerekir millet iradesine ama zorlarina gidiyor maalesef o yüzden değil 100 sene 1000 yılda gecse iktidar olamaz?

404
46
yanıtYanıtla
SUAT Baba:

böylesine "kibirinde boğulacaksın ihtiyar" denmezde ne denir.

376
40
yanıtYanıtla
EkSeS:

Bu kafayla daha coook kaybeder

377
35
yanıtYanıtla
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title