Haberler

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adaylığı kampanyasını başlattı: Sana söz, yine baharlar gelecek

Güncelleme:

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kampanyasının startını verdi. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adaylığı kampanyası ile ilgili Twitter hesabından video paylaştı.

KAMPANYANIN İLK FİLMİ

Kampanyanın ilk filmi olan videoya Kılıçdaroğlu, "Sana söz yine baharlar gelecek" notunu düştü. Videoda, Kılıçdaroğlu'nun Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ile el ele olduğu görüntülere de yer verildi.

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adaylığı kampanyasını başlattı: Sana söz, yine baharlar gelecek

"BAY KEMAL SÖZÜNDEN DÖNMEYECEK"

Millet İttifakı'nın beş genel başkanı ile birlikte kayıtlara geçen görüntülerinin de yer aldığı video Kılıçdaroğlu'nun, "Sana söz, yine baharlar gelecek. Bay Kemal sözünden dönmeyecek" sözleriyle bitti.

"YAŞAMAYI SEVEN BİR TÜRKİYE"

Levent Yüksel'in "Tuana" şarkısının kullanıldığı videoda Kılıçdaroğlu, şunları söyledi: "Sana söz, birbirini incitmeyen, farklı olanı olduğu gibi seven, sayan; uzaklaşan değil, kucaklaşan bir Türkiye. Karnı tok, gönlü bol, yaşamayı seven bir Türkiye. Bilime, sanata, geleceğe inanan; ayakları yere sağlam basan, uzmanlığa saygı duyan bir Türkiye. Seyirci kalmayan, korkusundan susmayan, sözü dinlenen, kıymeti bilinen; en güzel şarkıları bağıra çağıra söyleyebilen, neşesi çocukların gözünden okunan bir Türkiye için geliyoruz.Sana söz, yine baharlar gelecek"

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500

Yorumlar (10)

levent tugcu:

Torunlarını sevmeye gideceksin.

24
11
yanıtYanıtla
Yusuf Kuşçu:

Sana soz hdp ne isterse o olacak...

8
8
yanıtYanıtla
Zeynep Karakaş:

Masa nin altinda hdp olmasa iyiydi.ama güven vermiyorsunuz.

8
7
yanıtYanıtla
Kenan Kanbur:

Ramazan ayında yine yalan söylüyor bay kemal :D

5
4
yanıtYanıtla
Zulkarneyn :

Reis tek, siz hepiniz...

5
4
yanıtYanıtla
levent yılmaz:

senin sözüne inanan seningibidir

4
3
yanıtYanıtla
ahyed yıldız:

Daha birinci sözünü tutmadın bundan sonra nasıl inanalım sana. Hani herşey liyakata göre olacaktı. Liyakat dedin ve cumhurbaşkanı adayı oldun. Bu nasıl liyakat anlayışı?

2
4
yanıtYanıtla
ahmet kara:

helal cumhurbaşkanımız,bu düzen bitecek diye üzülen troller neredesiniz

5
1
yanıtYanıtla
Şeref Sarpkaya:

Sen o baharda CHP den kovulup hdp nin başına geçersin ancak

2
1
yanıtYanıtla
Hikmet Cakir:

söz bahar gelecek derken bahar dedigin karakis olmasin 1980 lerde birliride herkese bedafa 2 anahtar diyordu seninkide o misal reis der 1 yilda bitcek birniz 5 yilda bitmez sonra ben 6 ayda bitiririp bedafa ya verecem der bu devirde kim kime bedefa ekmek bile vermiyor yalanin daniskasi sizde

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title