Haberler

Kaplan MHP Tekirdağ İl Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Enes Kaplan düzenlediği basın toplantısında MHP Tekirdağ İl Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.

Enes Kaplan düzenlediği basın toplantısında MHP Tekirdağ İl Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı. MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, teşkilat olarak Kaplan'a destek vereceklerini kaydetti.

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ teşkilatı İlhan Restoran'da düzenlenen yemekte basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yemeğe Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, il başkanı adayı Enes Kaplan, ilçe teşkilat başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

27 Mayıs 2012 tarihinde yapılacak kongrede MHP il başkanlığına aday olduğunu açıklayan Enes Kaplan, "Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'yi ziyaret ettim. Onun olurunu ve duasını aldıktan sonra adaylığımı açıklıyorum. Ben bu göreve talip oldum. Seçilmem halinde Tekirdağ'da partililer arasında küskünlük dargınlık son bulacak" dedi.

Merkez ve 8 ilçe teşkilatı olarak adaylarının Enes Kaplan olduğunu belirten Milletvekili Bülent Belen, "Bizim adayımız Enes Kaplan. Kongrede tek liste olmasını arzu ediyoruz. Tek liste çıkacağını umuyorum" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Bülent Belen Enes Kaplan Tekirdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title