Haberler

İzmir haber | AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli, Tire'de ziyaretlerde bulundu

Güncelleme:

İzmir haberleri... AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Tire'de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Tire'de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Ak Parti İzmir İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Sürekli, il başkanlının düzenlediği "Karınca Modeli" çalışma programı kapsamında beraberindekilerle Tire'de ziyaretlerde bulundu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sürekli, vatandaşla buluşmak için engel tanımadıklarını, alan çalışmalarına yaz sıcağına rağmen ara vermeden devam ettiklerini bildirdi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Buca Metrosu'nda engellendikleri yönündeki açıklamasına da değinen Sürekli, şunları kaydetti:

"Kamuoyunu yanıltacak asılsız açıklamalarla durumu kurtarmaya çalışıyorlar. Mazeret üretmekten ve adres şaşırtmaktan vazgeçmeliler. Metro projesinin çıkmaza girmesinin sorumlusu kendileridir. İhaleye itiraz eden de merkezi hükümet değil, açtıkları ihalede İzmir'i ve belediyeyi zarara uğratmak uğruna yaptıkları tercihtir. Haksızlığa uğrattıkları kişiler hukuka sığınmıştır. Bitiremedikleri, beceremedikleri her işte aynı kalkanın arkasına sığınmaktan vazgeçmiyorlar. Bu kervana Soyer de katıldı ki hiç şaşırmıyoruz. İzmir'in raylı sistemine sahip çıkıyor ama onda da kendisinin en küçük emeği yok. Hükümet ortaklığı ile hayata geçen ve İzmir'i taşıyan İZBAN gibi bir projeyi görmezden geliyor."

Sürekli programı kapsamında, Torbalı, Tire, Kemalpaşa, Selçuk, Kiraz, Beydağ ve Ödemiş Ziraat Odası Başkanlarıyla da bir araya geldi, talep ve önerileri dinledi.

Sürekli, yaptığı konuşmada da şunları kaydetti:

"Tarım ve hayvancılık girdilerinde Ocak ve Mart aylarına göre iyi durumdayız. Bir denge yakalandı. Birkaç hafta önce 87 milyon 22 bin 278 liralık tarımsal destek ödemeleri çiftçimizin hesabına yattı. Bunun 68 milyon 234 bin lirası Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi, 9 milyon 236 bin 854 lirası Uzman Eller Proje Desteği, 9,5 milyonu ise Sertifikalı Tohum Üretim Desteği kapsamında verildi. Aldığımız tüm tedbirlerin olumlu sonucunu gördük. 21 yılını dolduracak olan AK Parti iktidarının başarı sırrı, her kesimin olduğu gibi tarım üreticimizin de yanına giderken derdini, beklentisini biliyor olmak. Adımlarımızı sizleri de dinleyerek atıyoruz."

Kaynak: AA / Politika

Kerem Ali Sürekli AK Parti İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title