Haberler

İzmir Bağımsız Milletvekili Adayı 'Tele Miting' düzenledi

Güncelleme:

İzmir 2'nci Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Op. Dr. Mehmet Bayındır, Ödemiş Hükümet Konağı önünde at üzerinde 'Tele Miting' düzenledi. Bayındır, klasik mitinglerin yerine devrim niteliğinde bir olay gerçekleştirdiklerini belirtti.

İZMİR 2'nci Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Op. Dr. Mehmet Bayındır, Ödemiş Hükümet Konağı önünde at üzerinde 'Tele Miting' düzenledi. Tele mitingin devrim niteliğinde bir olay olduğunu belirten Op. Dr. Bayındır, "Güle güle eskimiş, klasik mitingler, hoş geldin orijinal tele mitingler. Adeta devrim niteliğinde bir olayı gerçekleştiriyoruz. Sonuçta kuru kalabalıktan başka bir işe yaramayan klasik mitinglerin pabucunu dama atıyoruz" dedi.

Türkiye'de 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28'inci Dönem Milletvekilliği seçimleri için çalışmalarını sürdüren İzmir 2'nci Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Op. Dr. Mehmet Bayındır, 'Tele Miting' yaptı. Ödemiş Hükümet Konağı önüne at üzerinde gelen Op. Dr. Mehmet Bayındır, "Siyaset kelimesi Arapça kökenli olup seyis (at bakıcısı, at terbiyecisi) kelimesi aynı kökten gelmektedir. Onun için siyasetin atla ilişkisini vurgulamak amacıyla tele mitingi at sırtında yapıyorum" dedi.

"GÜLE GÜLE ESKİMİŞ MİTİNGLER"

Telefondan açılan canlı yayınla vatandaşlara seslenen Op. Dr. Bayındır, "Şu an bizi izleyenler evlerinde, iş yerlerinde, sokakta yürürken bizi izleyebiliyor. Bizleri alkışladıklarını, takdir ettiklerini görebiliyorum. Bugün burada tarihi bir gün olarak belki yıllar sonra anılacağız. Güle güle eskimiş klasik mitingler, hoş geldin orijinal tele mitingler. Adeta devrim niteliğinde bir olayı gerçekleştiriyoruz. Yüz milyonlarca liraya mal olan, onca insanı bir yerden alıp bir yere transfer eden, pek çok meşakkat ve yorgunluğa yol açan, her türlü müsrifliğe neden olan, emniyet ve asayişi sıkıntıya sokabilen, olumsuzlukları barındıran, sonuçta kuru kalabalıktan başka bir işe yaramayan klasik mitinglerin pabucunu dama atıyoruz" ifadelerini kullandı.

'ŞU ANA KADAR UYGULANAN SİSTEMDE SEÇMENİN ELİNDE DİZGİN YOK'

Aday olduktan sonra yaklaşık 9 aydır seçim çalışması yaptığını dile getiren Op. Dr. Bayındır, "Artık son bir haftaya giriyoruz. Çalışmalarımız daha yoğunlaştı ve hız kazandı. Siyaset ata benzer. Atın dizginleri olmadan ilerleyemezsin. Şu ana kadar uygulanan sistemde seçmenin elinde dizgin yok. Hem dizginimiz yok hem ata Nasreddin Hoca gibi ters bindirilmişiz. Bundan sonra hem dizginler elimizde olacak hem de ata düz bineceğiz. Bu da parti içi demokrasi ile olur. Siyasi partiler kanunu ve seçim kanunundaki eksiklikleri gidererek, zorunlu ön seçim ve tercihli oy verme yöntemi ile olur. Bunları yerine getirdiğiniz takdirde, Meclise gittiğimiz zaman bunları hiçbir baskı altında kalmadan haykırabileceğiz. O zaman parti teşkilatlarımız güçlenecek, partilerimiz güçlenecek, milletvekilleri güçlenecek ve Türkiye Büyük Millet Meclisi güçlenecek. Bu bizim olmazsa olmazımızdır. Milletimizin en büyük güvencesi Türkiye Büyük Millet Meclisi'dir. Oraya her kesimden liyakat sahibi insanlar gidecek. Meclis güçlü olunca hem muhalefet hem iktidar güçlü olacak. Her ikisi güçlü olursa Türkiye güçlü olur. Meclise gittiğimde yapacağım en büyük çalışmalardan biri bu olacak" diye konuştu.

Öte yandan Op. Dr. Bayındır, tele mitingi yaklaşık 18 bin kişinin izlediğini belirtti.


- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Milletvekili Adayı Mehmet Bayındır Hükümet Ödemiş İzmir Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title