Haberler

İYİ Parti'de peş peşe istifalar! Önce Buğra Kavuncu, şimdi de Burak Akburak

Güncelleme:

İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve aynı zamanda yerel seçimlerde İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Buğra Kavuncu ile İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı Burak Akburak, partideki görevinden istifa etti.

İyi Parti'de Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu ile Yerel Yönetimler Başkanı Burak Akburak istifa etti.

Yerel seçimlerde İstanbul'da yüzde 0,63 oy alan Buğra Kavuncu, X'teki sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 31 Mart'taki Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olduğunu, ancak seçimi beklediklerinin çok altında bir sonuçla tamamladıklarını belirtti.

BUĞRA KAVUNCU TEŞKİLAT BAŞKANLIĞI GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

Buğra Kavuncu paylaşımında, "Tüm bu şartlar altında, ben de üzerime düşen sorumluluğu yerine getirerek, gerek yapılacak olan olağanüstü kongremizin daha sağlıklı ve demokratik bir ortamda yapılabilmesi, gerekse İstanbul'da aldığımız sonuçla doğrudan ilişkili olarak, 8 aydır yürütmekte olduğum Teşkilat Başkanlığı görevimden istifa ediyorum." ifadelerini kullandı.

İYİ Parti'de peş peşe istifalar! Önce Buğra Kavuncu, şimdi de Burak AkburakBuğra Kavuncu

İYİ PARTİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ OLARAK ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEK

Buğra Kavuncu, bundan sonraki süreçte, İYİ Parti İstanbul Milletvekili olarak Türkiye için çalışmaya devam edeceğini bildirdi.

YEREL YÖNETİMLER BAŞKANI BURAK AKBURAK DA İSTİFA ETTİ

Bir diğer istifa kararı da İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı Burak Akburak'dan geldi. Akburak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Büyük bir onurla yapmış olduğum Yerel Yönetimler Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Büyük Kongremizin, Türkiye'nin umudunun İYİ Parti olduğunun tescillendiği bir kongre olacağının bilinmesini istiyorum. Her daim liderimizin yanındayım." dedi.

İYİ Parti'de peş peşe istifalar! Önce Buğra Kavuncu, şimdi de Burak AkburakBurak Akburak

Kaynak: Haberler.com / Politika

Burak Akburak Buğra Kavuncu İYİ Parti İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500

Yorumlar (29)

Metin:

MHP partisini kapatıp İyi parti çatısı aldında birleşilse iyi olabilir genç yeni bir başkanla.?

94
260
yanıtYanıtla
Perwer:

Son zamanlarda iyi partinin başına gelenler, pişmiş tavuğun başına gelmedi

315
7
yanıtYanıtla
Osman Altunok:

Bu kadin bu beyinle bu noktaya kadar gelmisse. Bu dunyada herkes bir seyler basarabilir

yanıt361
yanıt26
Hasan Tanrıverdi:

İyi partinin mhp ile görüşüp birleşmek için bir çıkar yol bulması gerekir. Her iki tarafın da anlayışlı olması çok yerinde olacaktır. Sırf inat uğruna bir davayı parçalamanın anlamı yoktur

159
103
yanıtYanıtla
Seko Seko:

İyi parti seçmenini kontrol edemiyor

198
12
yanıtYanıtla
Snn Aksu:

Seçmen ne alaka parti başkanı başkanlık seçimi için kendi aday olmayıp başkasına oy isterse belediye seçiminde de başkanına guvenmeyip başka adaylara oy vermesi gayet doğal

yanıt22
yanıt5
ALEYNA AKAN:

İktidar yerine muhalefeti eleştirirsen Sinan oğlan gibi ortada kalırsın. Bu kadın dili sivri beyni ise su gibi. Çok iyi oldu

159
48
yanıtYanıtla
Blackened:

Vay be 12 ay önce anketlerde 22 leri falan görmüş partinin haline bak.

174
7
yanıtYanıtla
pakize Can:

Mhp den akp den ve sağ partiden ayrılanlar iyiye güvenmişti malesef meral hanım tüm kariyeriyle birlikte partiyide bitirdi altılı masaya ya hiç oturmayacaktı yada tekrar geriye dönmeyecekti ikinci büyük hatası da yerelde akp ye kazandırmak için elinden geleni yaptı havası estirildi ben dahil tekrar mhp ye dönmeye karar aldım tek sıkıntı bahçelinin gitmemiş olması o giderse eski ülkücüler tekrar mhp de birleşip tekrar en etkili siyasi parti oluruz

90
39
yanıtYanıtla
necmettin durmaz:

gerçek milliyetçiler Yavuz Ağıralioğlu bey başkanlığında yeniden örgütlenmeli

62
62
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title