Haberler

İmamoğlu'ndan "Murat Kurum nasıl bir rakipti?" sorusuna tek cümlelik yanıt

Güncelleme:

31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul'da ikinci zaferini elde eden Ekrem İmamoğlu, verdiği bir röportajda rakibi Murat Kurum'la ilgili yöneltilen "Nasıl bir rakipti?" sorusuna "İyi bir rakipti" yanıtını verdi.

Geçen sene kaybedilen 2023 seçimlerinin ardından CHP'de değişim sürecini başlatan Ekrem İmamoğlu,31 Mart yerel seçimlerinde de İstanbul'da ikinci zaferini ilan ederek siyaseten gücünü perçinledi.

KURUM SORUSUNA TEK CÜMLELİK YANIT

Sözcü gazetesinden İsmail Saymaz'a verdiği röportajda seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan İmamoğlu, rakibi Murat Kurum'la ilgili yöneltilen "Nasıl bir rakipti?" sorusunu ise "İyi bir rakipti" yanıtını vererek geçiştirdi.

CUMHURBAŞKANI ADAYI OLACAK MI?

2028 yılında cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağı sorusuna da yanıt veren İmamoğlu, "2019'da yoğurda üflemeyi öğrendim. 'Allah bilir' sözünün bile, ki en çok kullandığım söz, cezasını çektim. Şu anda bulunduğum yerdeyim. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 39 ilçesi, hatta Türkiye'deki yeni seçilmiş bütün CHP'li belediyelere katkı sunmakta, destek olmakta mecburiyet hisseden, inanılmaz işi olan biriyim. Hiçbir belediyemizin başarısız olmasına tahammülümüz olamaz. Çok işimiz var. Tümden oraya odaklıyım şu anda" ifadelerini kullandı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Ekrem İmamoğlu Murat Kurum İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (78)

Nurullah Aydın:

kala bile almıyorum yani demek istemiş kibir abidesi...

265
599
yanıtYanıtla
GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

Dedi genel başkanı "kibirden seçimi kaybettik" diyen partili.

yanıt438
yanıt98
Can null:

İYİKİ öyle kudurun

yanıt208
yanıt70
t t:

Bol demli rakip eko

yanıt0
yanıt0
esrefpasali:

nurullah karanlik.....kale bile almamis, utanmadan yorum yapmissin, aklin kale almiyor, ellerin yaziyor?,,,,Eline beynine diline sahip çık,

yanıt0
yanıt0
Mülayim sert:

Trollerin onca karalama iftira kampanyasına rağmen İmamoğlu ezici farkla kazandı demekki halk artık uyandı gerçekleri görüyor paralı troller boşa ötüp duruyor

553
232
yanıtYanıtla
bekir yapici:

taninmis bir gazeteci 3 gün önce bir tv kanalinda ülkede 200 bin trol vardi dedi hala nerden biliyorsun ispat et diyen olmadigi gibi itiraz eden yalanlayanda olmadi gecen genel secimdede bir itirafci tv kanallarinda propaganda bakanina bagli 3 bin kadrolu trol görevdeydi demisti oda cevapsiz kalmisti.

yanıt122
yanıt39
ibrahim sarı:

Umarım deprem ile ilgili vaatlerinizi unutmazsınız.

360
19
yanıtYanıtla
Yusuf ODEMIS:

Hangi vaadi gerçekleştirdi bu zamana kadar?

yanıt183
yanıt127
bekir yapici:

saraylardan lüksten satafattan israftan köprülerden sehir hastahanelerinden ihalelerden deprem icin para artarmi bilemem bence secim bitti her zamanki gibi bir cok sey gibi oda unutulacak ikdidarin üfürmeleri olarak kalir ayrica adamlar kentsel dönüsümün ve deprem evlerinin yapilmasi sanki devletin dolayisinla ikdidarin görevi degilmiste belediyelerin belediye baskanlarinin göreviymis gibi algi yaratarak laf cambazliginla isi gargaraya getiriyorlar.

yanıt82
yanıt89
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title