Haberler

Murat Kurum: Tüm vatandaşlarımızın oylarını kullanmalarını, sandıklarına sahip çıkmalarını istiyorum

Güncelleme:

Cumhur İttifakı İBB Başkan adayı Murat Kurum oyunu İstanbul Kağıthane'deki İmece İlkokulu'nda kullandı. Kalabalık nedeniyle okuldan dışarı çıkmakta da zorluk yaşayan Kurum kendisini bekleyen gazetecilere açıklamalarda bulundu. Kurum, "Ben buradan tüm vatandaşlarımızın oylarını kullanmalarını, sandıklarına sahip çıkmalarını istiyorum. Gitsinler oylarını kullanıp kullandıkları oylara, sandıklara sahip çıksınlar" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum oyunu eşi ve oğluyla birlikte İstanbul Kağıthane'deki İmece İlkokulu'nda kullandı.

SANDIK GÖREVLİLERİYLE TEK TEK TOKALAŞTI

Alkışlar eşliğinde karşılanan ve sevgi gösterisinde bulunulan Murat Kurum, vatandaşlarla sohbet edip fotoğraf çektirdi. 1166 numaralı sandığın bulunduğu sınıfa giren Kurum, sandık görevlileriyle tek tek tokalaştı. Kurum, eşi ve oğlu, gerekli kontroller için kimliklerini sandık görevlilerine verdi.

Oyunu Kağıthane'de kullanan İBB Başkan adayı Kurum: 31 Mart'ta güneş doğacak

"ÜLKEMİZE, MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN"

İBB Başkan adayı Kurum, daha sonra kabine geçip oyunu kullandı. Sandık görevlilerine başarı dileyen Kurum, "Allah hayırlı, uğurlu eylesin. Ülkemize, milletimize hayırlı olsun." diyerek, eşi, oğlu ve kızı Zehra ile zarfı sandığa attı.

Oyunu Kağıthane'de kullanan İBB Başkan adayı Kurum: 31 Mart'ta güneş doğacak

MURAT KURUM'DAN AÇIKLAMA

Oy kullandıktan sonra basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulunan Cumhur İttifakı adayı Murat Kurum, "31 Mart'ta güneş doğacak. Bugün bütün İstanbullularla bu bayramı inşallah kutlayacağız. İl Başkanlığımızda süreci takip edeceğiz. Ben buradan tüm vatandaşlarımızın oylarını kullanmalarını, sandıklarına sahip çıkmalarını istiyorum. Gitsinler oylarını kullanıp kullandıkları oylara, sandıklara sahip çıksınlar. Halkımıza, teşkilatlarımıza, belediye başkanlarımıza, sayın cumhurbaşkanımıza, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'ye teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü ise aziz milletimize ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Murat Kurum Kağıthane İstanbul Yaşam Politika Haberler

500

Yorumlar (37)

Doğrucu:

Koyunlar buna inanır bak :) 25 yilda 1 dolar 1 tlden 40 tl oldu. Yaparsa sizin gibi çobanlar yapar koyunlarda bakar

327
134
yanıtYanıtla
Domates Salçası:

Doğrucu, Siz sol kesin cehape dem kesimi, Bu ülkede kendi insnaınıza belki akrabanız belki komşunuz insanara siyasi tercihleinden dolayı hakaret etmek koyunn demekl tröl demek gerici demek yobaz demek. Sadece siz sol kafalılar da var. Ve Allahtan duam hiç bir zaman seçim kazanamayın inşallah. bugün hakaret edenler yarın seçim kazansa neler yapmaz?!

yanıt35
yanıt50
Carsambali:

Cok kaliteli ve caliskan biri oldugundan hic suphe yok..Polemik ve siyaset yapmayi bilemedigin icin ve ayrica Akp guc kaybetsin ne olursa olsun dedikleri icin bence kazanamadin..Eko yu gorcez bakalim istanbul'u depreme nasil hazirlayacak..

65
241
yanıtYanıtla
Kara_kalem:

GÜNEŞ HER ZAMAN DOĞUYOR BİZE SİZ KARANLIKTA KALDINIZ LAKİN SİZİN GİTTİĞİNİZ GÜN GÜNEŞ HİÇ BATMAYACAK. İNŞALLAH

161
45
yanıtYanıtla
ali tartan:

Yüz senedir bir dikili taşınız yok heykelden başka bide utanmadan konuşuyorsunuz

yanıt94
yanıt169
Mert Kafkas Sahin:

Ali tartan Allah sen tas yapsın tas. Sümerbank, Ereğli iskenderun demir Çelik fabrikaları, onlarca şeker dokuma fabrikası, 4000 km demiryolu, Osmanlı’nın borç ödemesi, birçok bulaşıcı hastalıkla savaş, köylere okul öğretmen, bunları marslilar mı yaptı ?

yanıt94
yanıt25
Abdullah Bilal Aygün:

Mertcim Kemal Paşa'nın kendi itirafı var Vahdettin altınlarla kaçsa ordu kurardi diye hiç mi Osmanlı'dan bı lira kalmadı Zaten borç Osmanlı'dan çıkan devletlerle paylaşıldı son taksit de ta 80 lerde odendi 60 sene sonra. Senin demiryolunun çoğunu Abdülhamit yaptı fabrikaların çoğu altyapısı eskide atıldı zaten emniyet jandarma gibi devlet kurumları cumhuriyetten 60 -70 sene eski. Şimdi kim ne yaptı Kim 80 sene de ne yaptı kim 20 senede ne yaptı Ekonomi leş makarna yiyoz ..

yanıt19
yanıt57
Mert Kafkas Sahin:

Bilal’e anlatır gibi anlatalım; Abdülhamit’ten sonraki demiryolu 1923-38 arası 4400 km. Bu bir. Osmanlı’nın esek yüküyle parası vardıysa neden onlarca sene borç ödedik? Niye kapatmadı seninkiler cumhuriyete yıktılar? Türkiye uzerine kalan kısmı ödedik yıllarca zaten. Jandarma emniyet vardı evet yok mu dedik? Cumhuriyet sonrası açılan üniversiteleri, hastaneleri, okulları, liseleri, onca yapılan işi hiç sayma sen! Cumhuriyet sana kalsa anc oturmuş heykel yapmış he yavrum he

yanıt39
yanıt11
Abdullah Bilal Aygün:

Mert yanlışın var 4000 i öncekiler yaptı 2000 kusur sonra yapıldı Bilmem o kadar altın ne oldu... Bunlara verdiğin ihtimali herkese ver ki objektif olasın... Hep 15 sene hesap etme. Sonrasını da düşün. Sistemsel arızanın neticeleri bunlar 80 senede bir milyonun değeri 1 liraya indi. Hesabı kolay olsun diye 6 sıfır attılar o kadar iyi bir sistem ki. O kadar sosyolojik yapımıza uyuyor ki...

yanıt10
yanıt27
Lütfi Erdonmez:

Göreceğiz güneş nasıl doğacak

103
13
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title