Haberler

Heykel eleştirisi yapan İYİ Partili İbrahim Özkan, belediyeleri karıştırınca paylaşımını sildi

Güncelleme:

İBB İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, Denizli'de tepki çeken heykellerin AK Parti tarafından yaptırıldığını öne sürerek bir paylaşım yaptı. Özkan, belediyenin CHP'li olduğunu öğrenince paylaşımını apar topar sildi.

Denizli'de Merkezefendi Belediyesi'nin korona sürecinde yoğun bir çalışma dönemi geçiren sağlık çalışanlarına ithafen inşa ettiği tematik sağlık parkında yer alan heykellerin estetik ve mimari yapısı tartışmalara neden oldu.

Heykel eleştirisi yapan İYİ Parti'li İbrahim Özkan, belediyeleri karıştırınca paylaşımını sildi

"ÇOCUKLARIMIZ KORKACAK"

Heykelleri eleştiren Merkezefendi Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Yavuz Aki, çocuklarımız bu heykelleri görüp korkabilir derken, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun ise "Sadece saygı amaçlı yapıldı. Bura da kötü bir niyet yok" dedi.

Heykel eleştirisi yapan İYİ Parti'li İbrahim Özkan, belediyeleri karıştırınca paylaşımını sildi

HEMEN SİLDİ

Heykellerin fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan ve durumu tiye almak isteyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, bir paylaşım yaparak "Milatta önce ve 2021 AK Parti Türkiye'si" yazdı. Özkan, heykellerin CHP'li belediye tarafından yaptırıldığını fark edince hemen paylaşımını kaldırdı.

Heykel eleştirisi yapan İYİ Parti'li İbrahim Özkan, belediyeleri karıştırınca paylaşımını sildi

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

Merkezefendi Denizli Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500

Yorumlar (5)

Sanane Adımdan :

bunları bide iktidara getircekler şaka gibi :DD

3
3
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Koyunlar bu habere güldü ama doların Euro’nun 10 ve 12 TL olmasına bir şey diyemiyorlar

3
2
yanıtYanıtla
Birinci Adem:

Bu heykelleri inşaat işçisimi yapmış DD

3
1
yanıtYanıtla
Ibrahim Caliskan:

adamlar 3 bin sene önce mermeri işlemiş birebir yapmış bide günümüzde yapılan heykellere bak töbe töbe para vermemek için temizlikçilere yaptırmışlar

2
1
yanıtYanıtla
ali cik:

Bu heykel sevdasından ne zaman vaz geçeceksiniz ?

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title