Haberler

Eski Ülkü Ocakları Başkanı: Bir mafya grubu üzerinden Kılıçdaroğlu'na hamle yapılacağıyla ilgili duyumlarım var

Güncelleme:

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili ortaya atılan iddia kamuoyunda büyük ses getirdi. Eski Ülkü Ocakları Başkanı Alaattin Demir katıldığı canlı yayında "Devlet görevlilerini göreve çağırıyorum. Bir mafya grubu üzerinden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na hamle yapılacağıyla ilgili duyumlarım var. Bu ateş hepimizi yakar. Çok açık söylüyorum" ifadelerini kullandı.

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Alaattin Aldemir, katıldığı televizyon programında Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili gündem yaratacak bir iddiada bulundu.

"KILIÇDAROĞLU'NA HAMLE YAPILACAĞIYLA İLGİLİ DUYUMLARIM VAR"

Aldemir, "Bir mafya grubu üzerinden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na hamle yapılacağıyla ilgili duyumlarım var" diye konuştu.

Eski Ülkü Ocakları Başkanı: Bir mafya grubu üzerinden Kılıçdaroğlu'na hamle yapılacağıyla ilgili duyumlarım varEski Ülkü Ocakları Başkanı Alaattin Aldemir.

"SAKIN HA, BU ATEŞ HEPİMİZİ YAKAR"

Aldemir sözlerine şöyle devam etti; "Bir mafya grubu üzerinden Kılıçdaroğlu'na hamle yapılacağıyla ilgili duyumlarım var. Devlet görevlilerini göreve çağırıyorum. Hepsi ortak olur bu işin. Genel başkana haber vermeden ben bunu sizinle paylaşıyorum. Bir mafya grubunun üzerinden, Sinan'a (Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş) yaptıkları gibi bir uyuşturucu grubu üzerinden bir şeyler duyuyorum liderlere yönelik, sakın ha. Sakın ha. Bu ateş hepimizi yakar. Çok açık söylüyorum."

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (32)

Mevlüt:

Burada reklamını yapıp Devlet görevlilerini göreve çağıracağına, ne biliyorsan git savcıya anlat. ucuz reklam peşinde koşma

347
47
yanıtYanıtla
kadir ilhan:

Ayıptır ya.Eski ülkü ocakları başkanıda saçmalamış.Millet ittifakına çalışıyor.Bildiğin varsa git gerekli yerlere ihbarda bulun.Millet ittifakına oy devşirme böyle saçmalayarak.

142
193
yanıtYanıtla
siskentli gezgin:

Bişey biliyorsan savcıya anlatmayı düşündünmü

289
25
yanıtYanıtla
Medeni Bingöl:

Artik Vatan millet Sakarya yemiyor Anladiklari icin Palavlara Bas vurma ihtiyaclarina girmeye basladilar Bu ülkede MIT var Herhalde gerekeni yapar

115
172
yanıtYanıtla
Zübeyir Kıvrak:

AĞZI OLAN ZIRVALIYOR VARSA BİLDİĞİNİZ BİLDİRİN İLGİLİ KURUMLARA BU MİLLETİ TÖHNET ALTINDA BIRAKMAYA KİMSENİN HAKKI YOK

244
41
yanıtYanıtla
Blackened:

Bu şey değilmi ya şu chpye katilan? Eski ulku ocakları baskani yeni chpli deseydiniz bari

166
89
yanıtYanıtla
virtueslife:

eğer kılıçtaroğluna saldırı olursa emin olun bu emir en üstten gelmiştir başsız boğsuz olmaz.ve bu emri veren kişilerinde tek derdi vardır ülkeyi karıştırmak.daha önce de saldırı yaptılar kimin provakasyon yaptırdığı ortada neyse.

194
44
yanıtYanıtla
Ayaz Karahanlı:

gene farketmez yerine mahsur yavaş geçer hertürlü alir. zaten mahsur yavaş geçerse 100 90 kazanırlar ama şimdi biraz şupheli durum

yanıt11
yanıt31
Abdullah Aydemir:

Siz kendiniz gibi mi sandınız Reis' i? Darbeci cunta zihniyeti.

yanıt32
yanıt28
Turgay Soyler:

anmada sallamış bu arkadaş ya kemali parlatmak için uğraşma kim ne yapsın kemali reis ona gözü gibi bakar onu hiç vurdurur mu tam dişine göre rakip reis Allah'tan istedi bir göz Allah verdi iki göz. heykelci chp belediye başkanları onun her yere heykelini dikmeye kalkarlar sonra

115
95
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title